Yüreğirli muhtarların isteği üzerine yeniden onlarla bir araya gelen CHP’li Şahin destek sözü aldı.
Yüreğirli muhtarlar, Yüreğir’in sorunlarının ancak Mekin Şahin ile aşılacağı yönünde görüş bildirerek, ‘Yapmış olduğumuz araştırmalar sonucunda CHP’nin Yüreğir’de seçim alabilmesi için Şahin’i aday göstermesi gerekiyor. Şahin’in sadece CHP tabanından değil, diğer siyasi partilerden de oy alabileceğini ve Yüreğir’e CHP bayrağını dikeceğini düşünüyoruz. Projeleri ile ve geçmişte Yüreğir için yaptığı hizmetler ile biz muhtarlar olarak Şahin’in yanında olma kararı aldık.Şahin’in her yerde söylediği gibi 20 yıllık hasret ancak Mekin Şahin ile son bulur.’diye konuştular.

YÜREĞİR’İ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Yüreğir’in her kesiminden gelen desteklerin CHP ve kendisi adına sevindirici olduğunu ifade eden Mekin Şahin ise Yüreğirli muhtarlara teşekkür ederek, ‘CHP’nin Yüreğir’de 20 yıllık hasretine son vermek için kararlıyız.Hedefimiz öncelikle Yüreğir’de, diğer ilçelerde ve Büyükşehir’de CHP olarak başarılı olmak.Ben tüm muhtarlarımızla ekip olmak istiyorum.Amacım birlikte çalışmak, birlikte seçim almak, Yüreğir’i birlikte yönetmek.’dedi.

MUHTARLAR GÜÇLENDİRİLECEK

CHP’li Yüreğir Belediyesi’nde muhtarların da güçlendirileceğini belirten Şahin, ‘Muhtarlarımız kuracağımız sistemle muhtarlığa gitmeden mahallesinin sorunlarını çözebilecek. Kendi aralarında alacakları kararları belediyemize bildirecek, belediye gerekli kararları onaylacak, karar alan, denetleyen, sonuç alan bir sistemle Yüreğir’e hizmet verilecek.Muhtarlarımıza tam donanımlı bir muhtar merkezi oluşturularak, Yüreğir’in sorunlarını birlikte çözeceğiz.Partim aday gösterirse bir ekip olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz.CHP’li Yüreğir Belediyesi’ni halkımızla ve muhtarlarımızla yöneteceğiz. Verdiğiniz destekten dolayı hepinize teşekkür ediyorum.’diye konuştu.