Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, 31 Mart seçimlerinde Adana'da göreve seçilen muhtarlara tebrik mektubu göndererek üstün başarılar diledi. Muhtarların yetkilerinin arttırılması, özlük ve sosyal haklarının iyileştirilmesi için mücadele etmeyi sürdüreceğini belirten Barut, her zaman muhtarların yanında olduğunu vurguladı. 

KUTLAYIP BAŞARI DİLEDİ

Köylerden yaylalara, kent merkezinden uzak ilçelere kadar göreve seçilen muhtarlara mektup gönderen Ayhan Barut, seçilen muhtarları kutladı, 'hayırlı olsun' ve başarı dileklerini paylaştı. Muhtarların çok önemli görev üstlendiklerine dikkat çeken Barut, "Muhtarlarımız ülkemizin idari tarihinde önemli bir yere sahiptir.  Sizler köy ve mahallelerimizde halka en yakın ve yerel sorunlara en vakıf kişilersiniz. Yerel Yönetimlerin en köklü birimi olan muhtarlık görevini yerine getirirken, sahip olduğunuz birikim ve tecrübenizle bulunduğunuz mahalleyi daha özel bir mahalle haline getireceğinize yürekten inanıyorum" dedi. 

"DAİMA YANINIZDAYIM"

Bugüne dek olduğu gibi bundan sonra da hep halkın ve muhtarların emrinde olduğunu dile getiren Ayhan Barut, mektubunda şunlara yer verdi:

"Siz muhtarların temsil alanında karşı karşıya kaldığınız temel sorunlarınızın aşılması, özlük haklarınızın ve çalışma koşullarınızın iyileştirilmesi, bağlı bulunduğunuz belediyenin mahallemizle ilgili kararlarına ortak edilmenizi sağlamak için daima yanınızda olduğumu bilmenizi isterim. Milletimiz ve devletimiz arasında köprü görevi gören, hizmetleri köy ve mahallelerin en uç köşesine taşıyan siz değerli muhtarıma üstlendiğiniz bu kutsal görevinizde üstün başarı diler, en içten sevgi, saygı ve dostluk duygularımla selamlarımı sunarım. Saygılarımla."