Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Akkuş, hizmet üretiminde toplumsal katılımcılığı ve çoğulcu demokrasiyi esas alacaklarını söyledi.

AKKUŞ’A TAKDİR

Akkuş, Defne caddesinde ziyaretlerde bulundu. Akkuş, cadde üzerindeki esnaflarla ve vatandaşlarla görüşen, onları dinleyerek gerek yerleşim birimi bazında gerekse ilçe genelinde öne çıkan sorunlar hakkında bilgi aldı. Kendisine iletilen kamu yararına her düşünceyi önemseyen, kendi fikirlerinden önce halkın fikirlerine önem veren tarzıyla bilinen MHP’li Akkuş, bu yönüyle büyük takdir topluyor.

DEMOKRASİ VURGUSU

MHP Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Akkuş, Hilal Camii çıkışında sohbet eden cemaatle de sohbet imkanı buldu. Ayrıca Cemalpaşa Dolmuşçular Kooperatifi’ni de ziyaret eden Akkuş, candan ilgi gördü. Akkuş, aday olup göreve gelmeleri halinde, hizmet üretiminde ve geleceği planlamada toplumsal katılımcılığı ve çoğulcu demokrasiyi esas alan hassasiyetlere azami dikkat edeceklerini belirtti.

MÜHÜR SEYHANLIDA

MHP’li Akkuş “Her zaman ‘Ben değil biz’ diyeceğiz. Kendini beğenmiş değil, kentini beğenmiş olacağız; konuşmaktan çok dinlemeye özen göstereceğiz. Yük bizim omzumuzda, mühür halkın elinde olacak; yani onay makamı Seyhanlı olacak. Özetle 30 Mart 2014’ten itibaren Seyhanlıya rağmen değil, Seyhanlı ile beraber sayfasını açmak istiyoruz.” mesajı verdi.