Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti. Adanalı ve Saimbeylili hemşehrilerinin, Devlet Bahçeli’ye selamlarını ileten ve Saimbeyli halkına verilen belediyecik hizmetleriyle ilgili bilgi aktaran Başkan Mustafa Şahin Gökçe, “Genel Başkanımız, Türkmenbeyimiz, Milliyetçi Hareket’in Lideri Devlet Bahçeli Bey’in makamında olmanın ve kendisiyle istişarede bulunmanın onurunu ve heyecanını yaşadım. Türklüğün, demokrasinin ve Milliyetçi Hareket’in ülkemizdeki teminatı Türkmenbeyimiz Sayın Bahçeli Bey, son dönemde meydana gelen tüm olumsuzluklar karşısında dik ve mağrur durarak, hepimizin Ülkücü Hareket’e daha sıkı sarılmasını sağlamıştır. O’nun liderliğinde yürümek, talimatlarını emir olarak kabul etmek hepimiz için büyük görev ve şereftir. 15 Temmuz 2016 gecesi bir kez daha gördük ki, Türkmenbeyimiz Sayın Devlet Bahçeli, Türkiye’nin payandası ve Ülkücü Hareket’in vazgeçilmez lideridir” dedi.


Mustafa Şahin Gökçe, sözlerini şöyle sürdürdü: “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli Bey, Saimbeyli halkına yaptığımız hizmetlerle ilgili bilgi almak istedi ve kedisine Adana Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle, mezbahane yapımı, yol, asfaltlama, asfalt istasyonu, suyu bulunmayan noktalara su götürülmesi, tarımsal kalkınma faaliyetleri gibi hizmetleri sunduğumuzu anlattım. Kendileri, milletimize verdiğimiz hizmetten ötürü çok mutlu oldular. Bir baba şefkatiyle beni karşılayan Türkmenbeyimiz, aynı şekilde uğurlayarak çok büyük şeref yaşattılar.”


M
İLLETİMİZE HİZMET EN KUTSAL GÖREVDİR

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli de, Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe’yi makamında görmekten memnuniyet duyduğunu belirterek, nazik ziyareti için teşekkür etti. Milliyetçi Hareket’e mensup belediyelerin üzerinde büyük sorumluluk bulunduğunu, vatana, millete hizmetin en güzel örneklerinin verilmesi gerektiğine dikkat çeken Devlet Bahçeli, “Biz ayrılmaz büyük bir aileyiz. Cenab-ı Allah bizlere, ülkemize hizmet etme ayrıcalığını vermişse, bunu en kutsal görev bilip, gereklerini yerine getirmeliyiz. Saimbeylili hemşehrilerime selamımı iletin ve milletimize en iyi şekilde, Türk Milleti’nin onuruna yakışır şekilde hizmet etmeye devam edin” diye konuştu.

Başkan Mustafa Şahin Gökçe, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye, Saimbeyli kilimi hediye etti.