Çukurova’nın hak ettiği yerde olmadığını belirten Uslu, “Daha modern bir Çukurova için hep birlikte çalışacağız” dedi.

Çukurova ilçesinin Adana’nın en gözde yerleşim yeri olduğuna dikkat çeken Uslu, “Hükümetimizin başlattığı modern kentleşme yapısını oluşturmak için AK Parti’ye ihtiyaç var. Bizler de, AK Parti’nin neferleri olarak, Çukurova’yı hak ettiği yere getirmek, modern ve çağdaş yatırımları getirerek, çağdaş kentleşmeye adım atmak için bu göreve talip olduk” diye konuştu.

Yüreğir Belediye Meclis Üyeliği döneminde edindiği deneyimleri Çukurova için harcamak istediğini belirten AK Parti Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Uslu, “Kentimizin içler acısı hali ortada, Çukurova’daki gücümüz Büyükşehir Belediyesi’ni kazanmak ve Adana’yı sahipsizlikten kurtarmak için çok önemli. Biz de bu bilinçle gece gündüz çalışarak, Çukurova’ya AK Parti bayrağını dikip, yatırımların önünü açmak istiyoruz. Bunun için tüm hemşehrilerimizin desteğini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Babacan tavırlarıyla Adana esnafının yakından tanıdığı Uslu, Çukurova Belediyesi’ni halkın katılımı ve hükümetten aldığı güçle yönetmek istediklerini, katılımcı belediyecilik anlayışıyla tüm sorunların üstesinden geleceklerini söyledi.

ÇUKUROVA’YA YOL HAMLESİ ŞART

Çukurova ilçesinin en büyük sorunlarının başında, ilçeninin ara sokaklarındaki yollarının geldiğine dikkat çeken Mustafa Uslu, şöyle konuştu:

“AK Parti hükümeti son 20 yılda yaptığı yol hamlesi ile Türkiye’yi adeta yeniden oluşturdu. Bizler de belediyecilik birikimimiz ve AK Parti’nin hamlelerine ayak uydurarak, Çukurova’daki yol sorunu başta olmak üzere, sosyal donatı ve yaşam alanı eksikliklerini gidererek, halkımızın emrinde olacağız. Yerel yönetimler, halkın katılımı sağlanmadan başarıya ulaşamaz.”