Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Adaylığı için gerçekleşen eğilim yoklamasında CHP’li üyelerin tercihiyle 4. sıraya yerleşen Jeoloji Yüksek Mühendisi Dr. Müzeyyen Şevkin, partililerine ve Adana kamuoyuna teşekkür etti. CHP Adana Milletvekili Aday Adayı Dr. Müzeyyen Şevkin, yapılan eğilim yoklamasında oylarıyla sıralamanın 4. sırasına yerleştiren partililerine, alanda ve sandık başında görev yapanlara ve eğilim yoklamasına katılan tüm aday adaylarına teşekkür etti.

“GÖNÜLDEN TEŞEKKÜRLER”
Müzeyyen Şevkin, yaptığı açıklamada “Sevgi ve saygı çerçevesinde sona eren eğilim yoklamasında emeği geçen, yanımda olan, oylarıyla destek veren-vermeyen partililerime, günlerce alanlarda çalışan birbirinden değerli 56 aday adayı arkadaşıma gönülden teşekkür ederim” dedi. Dr. Müzeyyen Şevkin, “Sıralamaya giren-girmeyen aday adaylarından her biri CHP’ye emek ve gönül vermiş, alanlarda çalışmış değerli ve nitelikli insanlardır. Türkiye’de eğilim yoklaması gerçekleştirip sonuçlarını anında kamuoyuyla paylaşan tek parti CHP olmuştur. Partililerimiz de ülkemize örnek olan bu demokrasi şölenine oylarıyla katkı koyarak takdir görmüştür. Sonuçların Adanamıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

“İLKEMİZ ÖNCE İNSAN”
Mesleği gereği 27 yıllık iş hayatında ve Jeoloji Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanlığı döneminde olduğu gibi CHP çatısı altında da hep alanlarda olduğunu, siyasi parti, dil, din, renk, ırk ayrımı gözetmeksizin, ezenler ve ezilenlerin olduğu bilinciyle hep ezilenlerden ve emekten yana tavır alan bir hayat anlayışına sahip olduğunu kaydeden Şevkin, CHP çalışmalarında partililerinin arasında yer almanın onur ve gururunu yaşadığını, bu onur ve gururu yaşamaya ömrü yettiğince devam edeceğini dile getirdi. Dr. Şevkin, “Bana güvenen ve inanan, oy veren veya vermeyen tüm partililerime teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Bizim derdimiz Adana’dır, Türkiye’dir. Kişisel hesap peşinde olmayan, her şeyden önce ‘insan’ olmaya çalışan bir Adanalı, bir CHP’li olarak vatandaşlarıma samimi hizmet ve partimin iktidara taşınması birinci hedefimdir. Kamuoyuna saygı ve sevgilerimi sunarım” dedi.