Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinin Adana ve Türkiye için demokrasi ortamının gelişmesine, barışa ve kardeşliğe açılan kapı olmasını diledi.
Eşi Nusret Şevkin, oğulları Ozan ve Okan’la birlikte Çukurova ilçesi Güzelyalı Mahallesi’ndeki Nigahi Soykan İlkokulu 1092 nolu sandıkta oyunu kullanan CHP’li Şevkin, “Artık bahar gelsin memleketimize” dedi.
AİLEDE İLK OY HEYECANI
Okul, seçim ve sandık görevlilerinin yanı sıra emniyet mensupları ve vatandaşlarla da görüşen Dr. Şevkin, tüm Türkiye’de kavgasız-gürültüsüz bir seçim süreci yaşanmasının önemine dikkat çekti. 
Ailenin küçük oğlu Okan’ın ilk oy heyecanını da hep birlikte yaşayan Şevkin ailesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin çağdaş bir ülke olduğuna işaret ederek, seçimlerin demokrasi şöleni havası içerisinde son bulmasını ümit etti.


MALATYA’DAKİ ACI OLAYLA SARSILDI
Oy kullandıkları sırada yaptığı açıklamanın hemen ardından Malatya’nın Pütürge ilçesinde meydana gelen ve iki kişinin hayatını kaybettiği acı olayın şokunu yaşayan Dr. Müzeyyen Şevkin, “Ümit ederim ki bu olay seçimlerin ilk ve tek olayı olsun. Başka bir vatandaşımızın burnu dahi kanamasın. Ölenlere Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dilerim. Olayın sorumlusu ya da sorumluları bir an önce adalet önünde hesap vermelidir” diye konuştu.