Mücadeleci, çalışkan, azimli ve kararlı yapısıyla takdir gören Dr. Müzeyyen Şevkin, toplumun tüm kesimlerine ulaşmaya çalışıyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Adayı, Jeoloji Yüksek Mühendisi Dr. Müzeyyen Şevkin, il merkezi ve ilçelerde yaptığı çalışmaları aralıksız sürdürürken muhtarlar ve sivil toplum örgütlerini de yalnız bırakmıyor.
İLK DURAK KAMYONCULAR ODASI
Günün ilk ışıklarında ekibiyle birlikte yola koyulan Dr. Şevkin, önceki gün de yoğun bir programa imza attı. Televizyon programına katılan, gazete ve televizyonları ziyaret eden, çalışma ofisinde misafir ağırlayan Dr. Şevkin, aynı gün Adana Taksiciler, Kamyoncular, Kamyonetçiler, Nakliyeciler ve Nakliyat Komisyoncuları Esnaf Odası Başkanı Kenan Yılmaz ve ilgili oda başkanları ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.


MUHTARLARLA BULUŞTU
Oda başkanlarının sorunlarını dinleyen, çözüm önerileri sunan Dr. Şevkin, bu ziyaretle yetinmedi. Dr. Müzeyyen Şevkin, Milletvekili Adayı Oya Tekin’in de katıldığı programda bu kez yönünü Yeşilyurt Mahallesi’ne çevirdi. Mahalle muhtarlığı önünde yaklaşık 15 Seyhanlı muhtarla bir araya gelen Dr. Şevkin, CHP iktidarında muhtarların özlük haklarının iyileştirileceğini, personel ve bina desteği, muhtarlık kurumlarına belediyelerle eşgüdüm halinde hizmet inisiyatifi sağlanacağını, muhtarlara yerel yönetimlerde oy hakkı verileceğini vurguladı.
AKYED’DE TOPLANTI
Muhtarlarla görüşmesinin ardından Akkapı Mahallesi Muhtarı Fikret Gizir’e nezaket ziyaretinde bulunan Dr. Şevkin, Akkapı Kültür, Yardımlaşma ve Eğitim Derneği’nde (AKYED) Başkanı Hüseyin Cömertpay ve mahalle halkıyla bir araya geldi. Dr. Şevkin, eğitim, kültür-sanat, spor ve sosyal etkinlikleriyle dikkat çeken AKYED’in Adana’nın örnek derneklerinden biri olduğuna dikkat çekti. 
TEŞEKKÜR ETTİ
Akkapı halkı, Mersin Milletvekili Prof. Dr. Aytuğ Atıcı’nın da katıldığı etkinlikte Dr. Şevkin’in milletvekili olmasından duyacakları memnuniyeti ifade etti. Dr. Şevkin, Adanalılara destekleri, CHP’ye ve kendisine olan inançları için teşekkür etti.