30 yılı aşkın süredir Adana merkezinin yanı sıra ilçeler, mahalleler, köyler ile komşu il ve ilçelerde insanların yaşamını kolaylaştıran çalışmalarla dikkat çeken CHP Adana Milletvekili Adayı, Jeoloji Yüksek Mühendisi Dr. Müzeyyen Şevkin, Çukurova ilçesinin Huzurevleri mahallesinde alkışlarla karşılandı.
SEVGİ GÖSTERİSİ
CHP Çukurova İlçe Başkanı Zihneti Emre ve CHP Adana Milletvekili Adayı Özgür Ulaş Ilgın, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sonay Gültekin Özel, ilçe yöneticileri ve partilileriyle birlikte Huzurevleri Mahallesi’nde alan çalışması yapan Dr. Şevkin, mahalle halkının sevgi gösterilerine layık olacağını dile getirdi.


HER ALANDA KÖKLÜ DEĞİŞİKLİKLER
Kadınların her alanda iz bırakması için meclis çatısı altında mücadele edeceğini vurgulayan Dr. Şevkin, 24 Haziran’da Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı yaparak eğitimden sağlığa, tarımdan işsizliğe, inşaat sektöründen çarpık kentleşmeye, hava ve gürültü kirliliğinden doğanın korunmasına, basın özgürlüğünden insan haklarına, işsizlikten girişimciliğe, küçük ve orta boy işletmelerden, sanayicilere ve iş insanlarının sorunlarına kadar daha bir çok konuda köklü bir değişim sürecine gireceklerini ve vatandaşın yaşamını kolaylaştıracaklarını ifade etti.