Vekil adaylarını Ankara Palas Devlet Konukevi’nde ağırlayan Bakan Ömer Çelik, yeni dönemin Türkiye için hayırlı olmasını diledi.
25. Dönemle İlgili Start Resmen Verildi. Ömer Çelik Şöyle konuştu:
“Arkadaşlarımıza öncelikle hoş geldiniz diyoruz. Adaylıkları hayırlı olsun kendilerine, partimize ve memleketimize. 25. dönemle ilgili artık start resmen verilmiş oldu. 13 yıldır AK Parti birincilik elde ediyorsa bunda Adana’daki teşkilatımızın özveriyle çalışmasının çok büyük bir önemi var.

Tabii şimdi yeni bir parlamento oluşacak ve yeni parlamento demek yeni özlemler, yeni projeler demek. Bunlarla ilgili olarak Adana’da çok güzel bir liste çıktı ortaya. Hem Adana’yı şimdiye kadar geldiği yerden çok ileriye götürecek bir liste hem de genel olarak Türkiye siyasetine büyük hizmetler yapacak bir liste. Arkadaşlarımızla bu vesileyle istişaremizi yapmış oluyoruz.

Ben kendilerine hayırlı olsun diyorum bir kere daha. Ailelerine, kendilerine inşallah hayırlar getirsin. Partimiz için büyük bir kazanç olacaktır. İnşallah 14’ünü de Mecliste görmek nasip olur, o zaman bizim için ‘ayın 14’ü’ gibi bir proje ortaya çıkmış olur. Allah hayırlı etsin.”

Yemeğe aday milletvekillerinin yanı sıra AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni ve partinin teşkilat başkanları da katıldı.