Gaziantepliler Derneği Başkanı Osman Kaplan ve arkadaşları, ellerinde çiçeklerle ziyaret ettikleri CHP Adana İl Başkanı Zeydan Karalar’ın çizgisinden ödün vermeyen, halktan kopmayan bir kişilik olduğunu belirterek, “Kendisi aynı zamanda hemşerimiz sayılır. Yıllarca çalıştığı özel şirkette Gaziantep’e ve Gazianteplilere hizmet etmiş, gönül kazanmıştır. Atandığı görevinde başarılar diliyor, kutluyoruz” dedi.
Gaziantepliler Derneği Başkanı Osman Kaplan tarafından bir de plaket hediye edilen CHP Adana İl Başkanı Zeydan Karalar, “Gaziantep’in benim hayatımda ayrı bir yeri var. Orada 12 yıl görev yaptım. Özel bir sevgi, özel bir saygı besliyorum. Sayın Başkan, ziyaretiyle onur verdi. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bilinsin ki biz de Gazianteplilerin yanındayız” diye konuştu.


CHP Adana İl Başkanı Zeydan Karalar’a bir de sürpriz ziyaret gerçekleşti. Rahmetli İsmet İnönü’nün son genel başkanlığı dönemine ve rahmetli Bülent Evecit’in ilk genel başkanlığı döneminde CHP Adana İl Kadın Kolu Başkanlığı görevinde bulunan Pakize Nilüfer Aktı da CHP Adana İl Başkanı Karalar’ı ziyaret ederek kutladı.
Pakize Nilüfer Aktı, partisinden hiç kopmadığını, ancak iş hayatı ve yaşam şartları nedeniyle daha sonra aktif görev alamadığını belirterek, “Sayın Başkan ile Çukobirlik’ten de tanışıyoruz. Demokrat kişiliğiyle çalışanlara örnek olmuştu. İl Başkanlığına atandığını duyunca arkadaşımı da yanıma alarak ziyaret etmek istedim. Kendisine ve arkadaşlarına başarı diliyorum. Ne mutlu ki partimin Zeydan Karalar gibi bir başkanı oldu” şeklinde konuştu.
Ziyaretten memnuniyet duyduğunu anlatan Karalar ise, “Particilikte eski yeni olmaz. Yıllarca emek verenlerin de partisine sahip çıkması güzel. Herkesin elini taşın altına koyması gerektiği bir süreç yaşıyoruz. Hep birlikte başaracağız. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu başbakan, Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidar yapacağız” diye konuştu.