CHP Adana Milletvekili Adayı Orhan Sümer, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, İl Başkanı Emrah Kozay, Yüreğir İlçe Başkanı İsmet Yüksel ve örgüt yöneticileri ile; Kiremithane, Dervişler, Tahsilli, 19 Mayıs, Anadolu, Levent mahalleleri ve Kozan Yolu Bölgesinde esnafları ziyaret etti.

Orhan Sümer, “CHP iktidarında esnafımızın tüm sorunlarını çözeceklerini söyledi.” “Kendisinin de yıllardır Yüreğir’de çalışan bir esnaf olduğunu, esnaf kardeşlerimizin yaşadıkları tüm sorunlara hâkim olduğunu,” dile getirdi. Esnaflarla ilgili olarak CHP iktidarında neler yapılacağını anlattı.

 CHP İKTİDARINDA ESNAFLARIMIZIN TÜM SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ…

ADANA- CHP Adana Milletvekili Adayı Orhan Sümer, belediye başkanları ile Yüreğir’de esnafı ziyaret etti, CHP İktidarında;

•Esnaf Bakanlığı kurarak, esnaf ve sanatkârların sorunlarının siyasette geniş yer bulmasına olanak tanıyacağız.

• Ruhsatlandırma işlemlerinin esnaf odaları tarafından yapılmasını sağlayacağız.

• Suriyelilerin vergiden ve yasal yükümlülüklerden muaf şekilde iş yaparak haksız rekabet etmesini önleyeceğiz. Dedi.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, İl Başkanı Emrah Kozay, Yüreğir İlçe Başkanı İsmet Yüksel ve örgüt yöneticileri ile; Kiremithane, Dervişler, Tahsilli, 19 Mayıs, Anadolu, Levent mahalleleri ve Kozan Yolu Bölgesinde esnafları ziyaret eden CHP Milletvekili Adayı Orhan Sümer, Esnaflarımızın bugüne kadar çözülemeyen çok ciddi sorunları olduğunu, küçük esnafın yanlış politikalar nedeniyle mağdur edildiğini, esnafın vergi borçlarını ödeyemediğini, SGK borçlarını yatıramadığını, “söyledi.

ESNAF SGK BORCUNU VE DÜKKAN KİRASINI ÖDEYEMİYOR.

Esnaflar ise CHP Adana Milletvekili Orhan SÜMER’e; “Siftahsız kepenk kapattıklarını, dükkân kiralarını ödeyemediklerini, toptancıdan aldıkları malın parasını zamanında ödeyemediklerini, vatandaşlarımızın her şeyi veresiye aldığını ancak bunu da zamanında ödeyemediğini,” söylediler. Yüreğirli hemşehrilerimizin şimdiden “Halkın Vekili” adını koydukları, Orhan Sümer gün boyu sevgi ve coşkuyla karşılandı.

CHP Adana Milletvekili Adayı Orhan Sümer, “Millet İçin Geliyoruz. Biz İnandık Siz de İnanın“ dedi.