Kalabalık oldukları için makam odasına sığmayınca toplantı salonunda ağırlanan heyet, yerel seçimlerde AK Parti’ye tam destek vereceklerini belirtti.  AK Parti’nin her kademesinin hizmet vasıtası olduğunu ifade eden Dr. Halis Bayrak, “Bizler dava adamıyız. Davamıza her türlü şartta, her türlü görevde veya görev almasak da görev edinerek sahip çıkmalıyız.  Başkanımız Fikret Yeni’nin Başkan Yardımcılığını yaptım. Milletvekili aday adayı oldum. Her zaman davama sahip çıktım ve çıkmaya da devam ediyorum” diye konuştu.

Bayrak, AK Belediyeciliğin köklerinin çok sağlam olduğunu belirterek, “Gönül belediyeciliğini, Adana’mızla buluşturmaya destek olmak için bugün buradayız. Aziz milletimize hizmet etmek için çıktığımız bu kutlu yolda gece gündüz çalışacağız” şeklinde konuştu.

TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni de başta Dr. Halis Bayrak olmak üzere Osmaniyeli heyete ziyaretlerinden ve yerel seçimde verecekleri destekten dolayı teşekkür etti.  Başkan Fikret Yeni, “Allah’ın izniyle, Adana Büyükşehir Belediyesi ile birlikte AK Partili olmayan ilçe belediyelerini de kazanarak Adana’nın genelini ‘AK Belediyecilik Hizmetleri’ ile buluşturacağız.  Sizler bugün buraya kadar gelerek destek verdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.