AK Parti Çukurova İlçe Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısı ile adaylığını açıklayan Osmanoğlu, “İçinde bulunduğumuz süreç, geride kalma, kenarda durma zamanı değil, var gücümüzle sayın genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olma zamanıdır” dedi.
AK Parti İl teşkilatında 2011 yılından beri çeşitli görevlerde bulunan Gökhan Osmanoğlu, Çukurova İlçe Başkanlığı’na aday oldu. AK Parti Çukurova İlçe Başkanlığı toplantı salonunda düzenlenen tanıtım toplantısına çok sayıda partili katıldı.
İlçe başkanlığına adaylığı açıklayan Osmanoğlu yaptığı açıklamada, AK Parti’de olmaktan gurur duyduğunu söyledi. Çalışmalarına ara vermeden devam edeceğini belirten Osmanoğlu, “2011 yılından beri aktif siyaset hayatında yer almaktayım. Bundan sonrada aktif olarak görev almaya da devam edeceğim. Onun için bugün burada siz değerli yol arkadaşlarıma Çukurova İlçe Başkanlığına adaylığımı açıklamak istiyorum” dedi.

Var güçleriyle genel başkanlarının yanında olmaya devam edeceklerine değinen Gökhan Osmanoğlu açıklamalarına şöyle devam etti;
“Teşkilatımızın bayrak değişim ve güçlenme dönemleri olan kongrelerimize, Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, il başkanımız Fikret Yeni’yi yeniden görevlendirmesiyle başlamış oluyoruz.
Ülkemize hizmet etme gayesiyle genel başkanımızın istikameti üzerine yürümekte olduğu bu kutlu yolda, naçizane yol arkadaşlığı yapmaktan guru duyduğumu belirtmek isterim.
İçerisinde bulunduğumuz süreç, geride kalma, kenarda durma zamanı değil, var gücümüzle genel başkanımızın yanında olma zamanıdır.
Bu bilinç ile AK Pati Çukurova İlçe Başkanlığı’na aday olduğumu bildirmek isterim”
Kendi aile şirketinde yönetici olan Gökhan Osmanoğlu, 1979 Adana doğumlu ve 3 çocuk babası.