Seçim ziyaretlerine Aladağ ilçesi ile devam eden CHP Adana Milletvekili Adayı Av. Oya Tekin, ilçe örgütünü ziyaret ederek ilçe Başkanı Zeki Erkan, ilçe yöneticileri ile görüşerek Aladağ’ın sorunlarını görüştü.

Aladağ'ın köylerinde yurttaşlarla bir araya elen Tekin, bölgenin temel sorunları ve beklentilerini dinledi. Aladağ'da çok sayıda engelli yurttaşın olduğunu, bu kişilerin temel sağlık ihtiyaçlarını karşılanmadığını ifade eden Tekin, "Aladağ'da halen bir hastane açılmış değil. Bir rehabilitasyon merkezi dahi yok. Buradaki engelli yurttaşlarımız çok zor durumda" diye konuştu. 

SORUNLARI DİNLEYEN DE ÇÖZEN DE OLMAMIŞ

Aladağ'da yolların ulaşıma açılmaması nedeniyle, özellikle öğrencilerin okula gitmek için büyük zorluklar çektiğini, sabah 5'te kalkmak zorunda kaldıklarını ifade eden Tekin, köylünün baz istasyonlarından kaynaklanan sıkıntı nedeniyle günlük hayatta iletişim sorunu yaşadıklarını da ifade etti.

Tekin, Adana'nın her yerinde olduğu gibi Aladağ'da da tarım ve hayvancılığın bir hayli geriye gittiğine dikkat çekerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Burada muhtarlar çok ilgisiz, halk sorunları ile baş başa bırakılmış. AKP'ye büyük bir tepki var. Kimi insanlar, kendi bilgileri dışında AKP'ye üye yapıldıklarını ifade ediyorlar. Aladağ'da tarım ve hayvancılıktan geçinmek de çok zor hale gelmiş. Burada gençler için gelecek yok. CHP olarak, Aladağ'daki yurttaşlarımızın sorunlarını tek tek, yerinde gözlemledik. 24 Haziran'dan sonra Aladağ'ın yüzünü güldüreceğiz."