Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, gerçekleştirilmek istenen Anayasa değişikliği ile ülkenin aydınlığa değil karanlığa gideceğini söyledi.
Çalışmalarını artan bir tempoyla sürdüren Milletvekili Özdiş, Adana merkezde kaldığında mahelle toplantıları ve ziyaretlerle, ilçe ve köylerde ise kahvehane toplantılarıyla sürdürüyor. Meydan Mahallesi’nde 5 mahallenin ortaklaşa düzenlediği mini mitinge katılan CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, “Biz meydanlarda neden hayır denmesi gerektiğini gerekçelerimizle anlatıyoruz. Fakat evetçiler neden evet diyeceklerine bir gerekçe bulamadıkları için ancak çamur atarak propoganlarını yürütüyorlar” dedi.

COŞKULU KALABALIK

Meydan Mahallesi’nde coşkulu kalabalığa hitap eden İbrahim Özdiş, özellikle gençlerin ilgi odağı oldu. Konuşmasında Atatürk’ün miraslarına sahip çıkmak isteyen herkesin ‘Hayır’ oyu vermesi gerektiğini belirten Özdiş şunları söyledi:
“Cumhuriyet kazanımlarından asla vazgeçmemeliyiz. Bugün Cumhurbaşkanlığı koltuğunda oturan Sayın Recep Tayyip Erdoğan da, Başbakanlık koltuğunda oturan Binali Yıldırım’da o makamlarda Cumhuriyetin kazanımları sayesinde oturuyor. Referandumda bizler kişilere değiş değiştirilmek istenen rejime karşı hayır diyoruz. Bizler parlamenter sistemden yanayız o yüzden bu değişikliklere hayır diyerek Atatürk’ün mirasına sahip çıkıyoruz. Tek adam rejimini isteyenlerin yürüttüğü evet kampanyasına karşı halkımız aydınlık günler için 16 Nisan’da sandıkta yanıtı Hayır olarak verecektir.”