Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı , Adana eski Milletvekili inşaat Mühendisi İbrahim Özdiş  2014 yerel seçimlerinin ülkede kötü gidişin sonu olacağını ve yeni bir dönem başlayacağını söyledi.

İbrahim özdiş, 2014 yerel seçimlerinin bir genel seçim yaklaşımı ile halkın değerlendirdiğini belirtti. CHP’de her yerde çok sayıda aday adayının varlığının CHP için bir hizmet yarışı olduğu kadar CHP’ye olan inancında yansıması olarak değerlendirmek gerektiğini söyleyen Özdiş,  sosyal belediyecilik ile Seyhan’ı dönüştüreceğini belirtti, “Hayal değil hizmet, CHP ile Çağdaş Belediyecilik.  Seyhan’da yapacak çok iş var. Çözüm için hazırım” dedi

Seyhan Belediyesi Kurucu Başkan Yardımcılığı ve sonrasında TBMM’de Adana Milletvekili olarak görev yapan İbrahim Özdiş, gezi olaylarının toplumsal mücadeleyi anlamlı hale getirdiğini ifade ederek şöyle konuştu:


SEYHAN’I YÖNETMEYE HAZIRIM

“Seyhan’ı Sokak Sokak biliyorum, tanıyorum. Seyhan’da sorunların varlığı ve çözümler konusunda kendimi hazır ve yeterli gördüğüm için aday adayı oldum. Ülkemizin içinde bulunduğu sorunların giderek ağırlaştığını gören bizim gibi farklı deneyimleri bulunanların bu dönemde kenarda durayım düşüncesi olamaz. Çünkü biz yakın tarihimizi iyi biliyoruz ve ülkenin kurucu partisi CHP’nin gençlik kollarından beri içindeyiz. Eğer ülkemiz iç ve dış sorunların ağırlaştığı bir süreçten geçiyorsa bunu seyretmeye hakkımız yok. Projelerimizle yeni bir Seyhan için çalışmaya hazırız. Gelenekten geleceğe kenti modern ve çağdaş bir konuma taşıyacağız. Dünü Adanalılık kavramında sahiplenip geleceğin Seyhan’ının planlamasını gerçekleştirmek istiyoruz. Seyhan Adana’nın en önemli merkezlerinden, sorunlarının çözülmesi Adana’nın sorunlarının da azalmasını sağlar. O nedenle kent bütünlüğü içinde soruna bakmak lazım. Adana bir tarafının gelişmişliği diğer tarafının da sorunlar içinde boğulmamasını getirmemeli,  Kent planlamasında sosyal belediyecilik yaklaşımı ile bakış sağlamaz iseniz tek ayağı aksak bir durum doğar bizim için önemli olan herkesim ve herkes için yeni bir Seyhan düşüncesi ile uğraş vermektir. Yapacak çok iş var ve biz hazırız.”