CHP’nin 3 Aralık Adana Mitingi öncesi gezilerini hızlandıran TBMM KİT Komisyonu Üyesi ve CHP Milletvekili İbrahim Özdiş, haftasonu Pozantı ilçesini ziyaret ederek, partilerle bir araya geldi. CHP Pozantı İlçe Başkanlığı’nda yoğun ilgiyle karşılaşan, TBMM çalışmaları hakkında bilgi veren CHP’li Özdiş, CHP’nin 3 Aralık mitinginin önemli olduğunu, herkesin mitinge katılmasının önemli olduğunu vurguladı.
SORUNLARI DİNLEDİ
Parti binası ziyaretinden sonra alana çıkan Özdiş, Kamışlı Köyü’nü ziyaret ederek muhtar Mehmet Öner’le bir araya geldi. Köylerin ve bölgenin sorunlarını dinleyip not alan CHP’li Özdiş Hamidiye Köyü’ndeki Türk Telekom direklerinin yere devrildiğini, kabloların yerde süründüğünü gördükten sonra konuyu en kısa sürede Türk Telekom’a iletip sorunu çözeceğinin sözünü verdi. 

Pozantı sınırları içerisinde bulunan Körkün Çayı’nı, yanında Hamidiye ve Kamışlı köyleri muhtarlarıyla ziyaret eden CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, yöre halkından yoğun tepki alan, bölgede kurulacak olan Hidroelektrik Santrali (HES) ve buna bağlı konuların incelemesini yerinde yaparak HES’e tepki gösterdi. Kamışlı ve Hamidiye muhtarlarının açtığı iptal davasında yanlarında olacağını belirten, Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’nden “evet”, Pozantı Belediye Meclisi’nden “hayır” oyu alan HES’in bölgenin doğal güzelliğini ve tarımsal verimini olumsuz yönde etkileyeceğini ifade etti. Özdiş, konuyu TBMM’de dile getireceğini de sözlerine ekledi.