Cumhuriyet Halk Partisi’nden 19 yıl aradan sonra yeniden Milletvekili adayı olan İnşaat Mühendisi İbrahim Özdiş, vatandaşları “Yalana, Talana Dur Demek İçin” CHP’ye oy vermeye çağırdı.

CHP’nin iktidara yürüdüğünü ifade eden İbrahim Özdiş, yaşanabilir bir Türkiye için yollarda olduklarını kaydetti. En çok Adana’nın AKP iktidarından mağdur olduğunu, 13 yıldır Türkiye’nin sanayi kentinin işsizler kentine dönüştürüldüğüne dikkat çeken CHP  Adana Milletvekili Adayı İbrahim Özdiş, 7 Haziran’a kadar aday arkadaşları, örgütlerle gece gündüz CHP iktidarı için çalışacaklarını ifade etti. Özdiş şöyle konuştu:

“Adana’da ulaşmadığımız köy ve vatandaşımız kalmayacak. Halkımızın sorunlarını dinliyoruz. Emekçilerimiz, emeklilerimiz, çiftçilerimiz, esnafımız, sanayicimiz her kesim perişan. Adana’da yılda 3-4 ürün alınabilecek arazilerde ekim yapılamıyor. Üretim yok. Sanayi kentimiz Adana yoksul kent haline getirildi. Partimizin seçim bildirgesini, çözüm yollarını anlattıyoruz. Halkın iktidarını kurmak için, yaşanılabilir bir Türkiye için için yollardayız.Çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağız. Yaşanabilir bir Türkiye için hedef 7 Haziran 2015.


Ülkemizde Yokluk, Yoksulluk, Yolsuzluk Bitsin Diye CHP’ye evet. Haksızlık, Hukuksuzluk , Sevgisizlik Yok Olsun diye CHP’ye evet. Yalana, TalanaÇalana dur demek için CHP’ye evet. Halkımız Rahat Bir Nefes Alsın İnsanlarımızın Yüzü Gülsün diye  CHP’ye evet. Kardeşçe yaşayacağımız, mutlu bir Türkiye İçin yaşanılabilir bir Türkiye İçin, halkın iktidarını kurmak için, haramilerin saltanatını yıkmak için CHP’ye evet. Hedefimiz CHP’yi Adana’da birinci parti, Türkiye’de iktidara taşımak.”