Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı dosyasını dün il binasında  Örgütlerden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Kemal Toros, İl Başkan Yardımcıları Senem Günsay ve Metin Sayılıkan olduğu halde İl Sekreteri Nadir Mayaoğlu’na teslim eden Bekir Sıtkı Özer, “Ocağında yetiştiğim Cumhuriyet Halk Partisi’nden Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olmam benim için büyük bir mutluluk ve gurur kaynağıdır” dedi. 
GÖNLÜM ÖN SEÇİMDEN YANA 
Dosya teslimi sırasında örgüt yöneticileri bir süre sohbet eden ve belediye çalışmaları hakkında bilgi veren Bekir Sıtkı Özer, Belediye Başkan adaylarının ön seçim ile belirlenmesinin önemine dikkat çekti. ‘Gönlüm ön seçimden yana’ diyen Özer, sözlerini şöyle sürdürdü: 
“Ocağından yetiştiğim CHP’den Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olmak benim için aynı bir mutluluk ve gurur kaynağıdır. Bu konuda kendimi yeterli donanıma sahip olduğuma inanıyorum. Ancak her şeyi ben bilirim mantığı ile değil, danışarak, paylaşarak ve tartışarak Adana için yapılacak en iyi hizmeti vermek için hazırım. Gönlüm ön seçimden yana. Partimize kayıtlı üyeler tarafından belirlenen adaylar ile girilecek yerel seçimde partimizin çok daha başarılı sonuçlar alacağına inancım tamdır. Bu vesile ile diğer aday adayı olan arkadaşlarımıza başarılar dilerken Adana’da yerel yönetimde CHP bayrağının dalgalanması için var gücümüzle çalışacağımı bir kez daha ifade etmek istiyorum.”
CHP İl Sekreteri Nadir Mayaoğlu ise, Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Bekir Sıtkı Özer’e hayırlı olması temennisinde bulundu ve seçim çalışmalarında başarılar diledi.