Esnafın mevcut sorunlarının çözümü konusunda iş başında olanların her fırsatta söz verdiğini ancak verdiği sözleri tutmadığını söyleyen Özer, “Çözüm varken, bu çözümsüzlük neden? Emek en yüce değerdir. Buradaki yüzlerce esnafı görmemezlikten gelmek kendini inkar etmektir” dedi.

Aday adaylığı sürecinde esnaf ziyaretlerini sürdüren CHP Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Bekir Sıtkı Özer, Salep, Sıkma, Bici Bici Kültürü Yaşatma Derneği Başkan, yönetici ve üyeleriyle bir araya geldi.

‘VAAD DEĞİL SÖZ VERİYORUM’

4 yıldır sürdüğü Büyükşehir Belediye Meclis üyeliği görevinde esnafın sorunlarının çözümü için girişimlerde bulunduğunu hatırlatan Bekir Sıtkı Özer, “Önümüzde bir yerel seçim var. Bu seçim ülkemizin ve kentimizin geleceği bakımından çok önemli. Bu zamana kadar iş başında olanlar göz boyamaktan öte bir şey yapmadılar. Bu kentin geleceğine ipotek koydular. Toplumun her kesimine verdiği sözleri yerine getirmediler. Verdikleri sözleri unuttular. Çözüm konusunda yapıcı adım değil, ayrıştırıcı adım attılar. Sizlerin sorunlarının çözümü konusunda da böyle oldu. Zabıta ile sizleri karşı karşıya getirdiler. İşte, sizlerde yakından biliyorsunuz, sizlerin sorununun çözümü konusunda yaptığım girişimleri yakından takip ettiniz. Ben sizlere vaad değil, söz veriyorum. Belediye başkanlığını kazandığım takdirde sorunlarınızı en kısa zamanda çözüme kavuşturacağım” diye konuştu.

Salep, sıkma Bici Bici Kültürü yaşatma Derneği Başkanı Mehmet Turmuş ise konuşmasında ziyaretten duyduğu dile getirdi. Sorunlarının çözümü konusunda kendilerine verdiği destekten dolayı CHP Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Bekir Sıtkı Özer’e teşekkür eden Turmuş, “Her Büyükşehir Belediyesine gittiğimizde partili partisiz, tüm üyelerimize en yakın ilgi ve alakayı siz gösterdiniz. Bundan dolayı şahsım ve dernek üyelerim adına sizlere sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Aday gösterilmesi halinde esnaf olarak desteğe hazır olduğumuzu bilmenizi istiyoruz” dedi.