CHP Adana Milletvekilleri Ümit Özgümüş ve Turgay Develi,  olağanüstü kongrede Çukurova İlçe Başkanlığına seçilen Haşmet Biçer ve yönetim Kurulunu ziyaret ederek başarılar diledi.

CHP Çukurova İlçe Başkanı Haşmet Biçer, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi, yeni yönetimi Milletvekili Ümit Özgümüş ile Turgay Develi’ye tanıttı. CHP İlçe Başkanı Haşmet Biçer, yeni yönetimin görev bölümünü yaptığını, ilçe kadın ve gençlik kolları ile sahaya indiklerini ve ilk mahalle toplantısını Beyaz Evler Mahallesi’nde gerçekleştirdiklerini söyledi. İlçe Danışma kurulunun da en kısa sürede toplanarak oluşturulacak komisyonlarla mahalle ve köy gezilerini sürdüreceklerini de belirten Biçer, Önümüzde yerel seçimler var. Çukurova’da CHP’yi daha da üst sıralara taşımaya devam edeceğiz.” dedi.

Milletvekilleri Ümit Özgümüş ve Turgay Develi de Haşmet Biçer’e başarılar dileyerek, ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını ifade ettiler. Özgümüş ve Develi, CHP’nin yerel seçimlere hazırlandığını, hedeflerinin 2014 yılında yapılacak seçimlerde CHP’nin Adana’da birinci parti çıkmasını sağlayarak başta Büyükşehir, Çukurova, Seyhan ve Yüreğir olmak üzere ilçe belediye başkanlıklarını kazanmak olduğunu sözlerine eklediler.

Özgümüş ve Develi’nin CHP Çukurova İlçe ziyaretine Ceyhan İlçe Başkanı İlyas Kurt, Sarıçam İlçe Başkanı Musa Gödemir,  Karaisalı İlçe Başkanı Sabahattin Karabudak,  Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Necmettin Atay ve ilçe yöneticileri katıldı.