Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Özgür, hafta sonunu Tekir’e bağlı Bürücek beldesinde geçirdi.

Burada Bürücek Güzelleştirme Derneği Başkanı İbrahim Anmak, yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Fatih Özgür, seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Tüm şehir yasası ile Bürücek’in , Tekir ile birlikte Pozantı’ya bağlanacağını anımsatan CHP Seyhan Belediye Başkan aday adayı Fatih Özgür, “Adana’nın yaz sıcağından bunalan Adanalı ağırlıklı olarak yaylaları tercih ediyor. Bürücek bu bakımdan Adana’nın cezibe merkezi olan yaylalarının başında geliyor. Tüm şehir yasası ile bu şirin yayla beldesi önce Pozantı’nın bir mahallesi konumuna gelecek, hizmeti Pozantı belediyesinden ve büyükşehir Belediyesi’nden alacak. Umarım, yazı burada geçiren vatandaşlarımızın arzu ettiği hizmeti alabilir” dedi.

BİRLİKTEN GÜÇ DOĞAR

HİZMET AKIŞI BİRLİKTE YAPILMALI

Belediye Başkanlığı koltuğunda oturanların halka hizmet vermede birbirinden habersiz, plansız ve ‘ben yaptım oldu’ zihniyeti ile hareket ettiğini anımsatan Özgür, “Adana’nın her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Belediye başkanları arasında iletişim eksikliği var. Hizmette koordine yok. Birliktelik yok. Şayet partim beni aday göstermesi halinde Seyhan belediye Başkanlığını 50 bin oy farkla kazanacağım, bu fark Büyükşehir Belediye başkanlığını kazanmamızı da sağlayacaktır. Halkın Partisi CHP işbaşına geldiğinde birlik ve beraberlik içinde halkımıza hak ettiği hizmeti getireceğiz. Bu bakımdan Bürücek’in gerek konumu gerekse yaz aylarında aldığı nüfus oranı ile özlenen hizmetin verilmesi gerekmektedir. En başta Bürücek yaylası turizme kazandırılmalıdır” diye konuştu.

Bürücek Güzelleştirme Derneği Başkanı İbrahim Anmak ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Anmak, Bürücek’te bin 700 hane bulunduğunu mevcut belediyelerden hizmet aldıklarını belirterek “Dernek olarak hayata geçireceğimiz birçok projelerimiz var. Seçimden sonra gerek ilçe ve büyükşehir belediyesi ile devamlı irtibat halinde olacağız” diye konuştu. Anmak, Fatih Özgür’e seçim çalışmalarında başarılar diledi ve aday gösterilmesi halinde desteğe hazır olduklarını da kaydetti.