Ak Parti’nin her dönemde en etkili isimlerinin başında gelen Mustafa Özkozanoğlu, Adana’da her kesimin desteğini beklediğini ifade etti.

“ADANA’DA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KAYNAKLARI DOĞRU KULLANMIYOR”

AK Parti iktidarının her türlü destek vermesine rağmen kaynakların doğru kullanılamadığı için Adana’nın her alanda geriye gittiğine dikkat çekti. Özkozanoğlu,” Mevcut hükümetimiz A dana’ya yatırım başta olmak üzere bir çok alanda gereken önemi vermektedir. Adana’nın kalkınmasına yönelik desteklerini her zaman olduğu gibi devam ettirmektedir.” Dedi.

“ADANA’NIN SAHİPSİZLİĞİ SONA ERECEK”

TBMM’de bulunan Adana Milletvekillerinin Adana’yı ilgilendiren meselelerde bir araya gelerek ortak irade gösteremediğini öne süren Mustafa Özkozanoğlu,” Adana’nın TBMM’de temsil eden Milletvekilleri Adana’nın ortak meselesinde bir araya gelerek ortak tavır sergileyemiyor. Bu yönden Adana sahipsiz. Sahipsiz olduğu için sosyo ekonomik olarak geriye gitmektedir. Teşvik Yasası Adana’mız da en iyi şekilde uygulanacak.” Diye konuştu.

“ADANA’NIN SEVDALISIYIZ”

Adana sevdalı olduğunu ifade eden Mustafa Özkozanoğlu, “ Adana’da halkımızın rahatlıkla ulaşabileceği Adanaya sevdalı, Adana’lıya hizmet etmek için var olan birisiyim. Adana’mızın daha ileri konuma gelebilmesi için Başbakanımız ve Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu ve partimizin büyükleri ile birlikte her zaman istişare halinde olacağız. Allah nasip eder de yeni dönemde Adana’mızı TBMM’de temsil etme imkanına sahip olursam Adana’nın ve Adana’lının hizmetinde olacağım. . Bu nedenle Ak Parti’ye gönül verenlerin , gönüllerinin daha çok desteklerine bekliyorum.” Dedi.