MHP Adana Milletvekili Aday Adayı Ahmet Özlü, Türkiye’nin çok kritik bir süreçten geçtiğini, başta demokrasi olmak üzere özgürlüklerin, vatanın birlik ve beraberliğinin tehlikede olduğunu öne sürdü. Özlü, “Belki de bu Türkiye’nin son seçimi olabilir. O yüzden herkes bu seçimlerin öneminin farkına varmalı. Çünkü bu bir bayrak yarışı ya da siyasi partilerin birbiri iddiaya girdiği bir seçimin çok daha ötesinde bir kader seçimi olacak” ifadesini kullandı.

DEMOKRASİ BÜYÜK TEHLİKEDE

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ni (ÇGC) ziyaret ederek, Genel Sekreter Ömer Üney, Yönetim Kurulu üyeleri Halil Akılevi ve Aliye Gültekin ile bir araya gelen Ahmet Özlü, çarpıcı açıklamalarda bulundu, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerin önemine dikkat çekti. Özlü, “Bu süreçte bu ülkeye gerçekten faydalı olacak isimlerin göreve gelmesi çok önemli. İnsanlar ideolojimizden ya da partimizden dolayı bize oy verebilir. Ancak, bugün Türkiye çok kritik bir süreçten geçiyor” dedi.

BU SEÇİM BİR BAYRAK YARIŞI DEĞİL

Özlü, konuşmasını da şöyle sürdürdü; “Ülkemizin birlik ve beraberliği, demokrasimiz, özgürlüklerimiz büyük tehlike altında. Herkes bunun farkına varmalı. Sokak sokak, mahalle mahalle gezip bunu insanlara anlatmalıyız. Bu seçim, laf olsun diye yapılan bir seçim değil. Bugüne kadar yapılan seçimlerden daha da önemli. Çünkü önceki seçimler bir bayrak yarışıydı. Ancak bu seçim bir bayrak yarışı ya da siyasi partilerin iddiaya girdiği bir seçim de değil.”

YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR

7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin, Türkiye’de yapılan son seçim olabileceğini iddia eden Ahmet Özlü, “Ortaya çıkacak sonuca göre belki Türkiye’de bir daha böylesi bir seçim olmayabilir. Bu nedenle her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Demokrasimize, birlik ve beraberliğimize, özgürlüklerimize sahip çıkmak için birlikte hareket etmeliyiz. Bu seçimin önemini herkese anlatmalıyız. Yarın çok geç olabilir. Herkes bunun artık farkına varmalı” diye konuştu.

DAHA İYİ BİR GELECEK
Ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti dile getiren ÇGC Genel Sekreteri Ömer Üney de, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlere dikkat çekerek, “Bu seçim, bir demokrasi şöleni olmalı. Siyasi partiler tarafından aday gösterilecek olan isimler, Adana’yı bugünkünden çok daha iyi bir geleceğe taşıyabilmenin çaba ve gayreti içinde olmalı. Bu kent için yapılacak her güzel şeyin altına biz gazeteciler de imza atmaya hazırız” dedi.