CHP Adana Milletvekili A.Adayı Ziraat Yüksek Mühendisi Murat Öztanrıöver, Mithatpaşa Mahallesi’ndeki doğduğu evi seçim bürosu yaptı.

Mithatpaşa Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı Kanal 2. Durak adresinde yer alan seçim bürosunun açılışı kalabalık partili grubunun katılımıyla yapıldı. Seçim bürosunun açılışına Eski CHP Çukurova İlçe Başkanı Ayhan Barut, CHP Çukurova Belediyesi Meclis Üyesi Saim İnce ve çok sayıda partili katıldı.

Öztanrıöver, doğduğu evde seçim çalışmaları yapacak olmasının kendisine güç vereceğini belirterek, ‘’Çocukluğumun ve gençliğimin geçtiği mahallemdeki vatandaşlardan, ardından CHP üyesi partililerden alacağım güçle milletvekili seçileceğime inanıyorum’’ dedi.

Bugüne kadar kendisine güvenen ve umut bağlayanların başlarını önlerine eğdirmediğini belirten Öztanrıöver, ‘’Bundan sonra da eğdirmeyeceğim’’ diye konuştu.

Eski CHP Çukurova İlçe Başkanı Ayhan Barut da, meslektaşı Murat Öztanrıöver’in 22 Mart’taki eğilim yoklamasında ön sıralarda yer alarak önce aday sonrada milletvekili olacağına inandığını ifade ederek, ‘’Murat Öztanrıöver’e sonuna kadar destek vereceğiz’’ dedi.

Murat Öztanrıöver’in eşi Psikiyatri Uzmanı Sümer Öztanrıöver de, ‘’7 Haziran’ın son seçim olmaması için ailece hep birlikte yüreklerimizi ortaya koyarak bir şeyler yapmalıyız. Geleceğimiz için hep birlikte çalışmalıyız. Sizlerden çıktığımız bu yolda bizlere destek vermenizi istiyorum’’ diye konuştu.

CHP Çukurova Belediyesi Meclis Üyesi Saim İnce ise, Murat Öztanrıöver’in daha önce 13. sırada olmasına karşın 1. Sıradaymış gibi yaptığı seçim çalışmalarıyla partinin neferi olduğunu ve rüştünü ispat ettiğini vurgulayarak, ‘’Murat kardeşimin eğilim yoklamasında üst sıralarda yer alacağına ve seçimlerde partimizin oyunu yükselteceğine inanıyorum. Kendisinin yanındayız , yolu açık olsun’’ dedi.


-ZEYTİN FİDANI DA DAĞITILDI-

Konuşmaların ardından, seçim ofisinin açılışı yapıldı. Açılışın ardından Murat Öztanrıöver, törene katılan vatandaşlara zeytin fidanı dağıttı.

Öztanrıöver, zeytinin barışın, kardeşliğin ve ölümsüzlüğün simgesi olduğunu bu duyguları bütün CHP’li dostlara  hatırlatmak için zeytin fidanı dağıttığını belirtti ve sözlerini kendi yazdığı ‘Özünüz özüm, sözünüz sözümdür. Gücünüz gücüm, emeğiniz gözümdür. Oyunuz servetim, derdim memleketimdir’dörtlüğüyle bitirdi.