Mahalle sakini hanımların güllerle karşılayıp, “İnşallah size verdiğimiz güller gibi açarsınız” sözü karşısında duygulanan Murat Öztanrıöver,” , “İşte bu güller gibi nadide olan Çukurovalı kardeşlerimiz için iyi çalışacağız, ister CHP’li olsun, ister olmasın “mahallemizi daha güzel hale getirmek zorundayız” diye konuştu.

Sosyal projeleri daha ön planda tutacağını bu bakış açısıyla aday adaylığının söz konusu olduğunu söyleyerek girişken ve samimi tavrı ile de dikkat çeken Öztanrıöver, “Bizim aday olmamızdaki ana sebep şudur “biz kendi rengimizle, desenimizle, yapımızla, kabiliyetimizle Çukurova Belediye Başkan Adayı olduğumuzda oylarımızı daha yukarılara taşımaktır. Huzurevleri mahallesinin bende ayrı bir yeri vardır. CHP Çukurova ilçe delegeleri ve ilçe yönetim kurulu seçimlerini yapmak için kayyum heyeti olarak görevlendirildiğim zaman sandık koyarak delege seçimlerini Huzurevleri mahallesinden başlatmıştık. Huzurevleri mahallesindeki partililerimiz seçim öncesi bir araya gelerek aralarında mutabakata varmış ve kendi ilçe delegelerini blok olarak sandıkta seçmişlerdi. O zamanda demiştim şimdide diyorum, Huzurevleri mahallesi, CHP’nin nasıl huzurlu bir parti olacağının yolunu göstermiş ve uygulamıştır. Bu ziyaretimde de görüyorum ki Huzurevleri partililerimiz yine aynı çatı altında mahalleleri ve CHP Çukurova ilçe için hep birlikte mücadele ediyorlar. Kendilerini canı gönülden kutluyor ve söz veriyorum. Eğer Çukurova ilçe belediyesini yönetme imkânı bize nasip olursa Huzurevleri mahallesi oluşturacağımız ilk pilot mahalle olacak”


ÇUKUROVADA PİLOT MAHALLELER OLUŞTURACAĞIZ

Öztanrıöver, “Aday olduğumuz zaman 2 temel hedefimiz olacak. Birincisi, mümkün olan en fazla oyu alarak Çukurova ilçe belediyesini CHP’ye kazandırmak. İkinci hedefimiz ise geçireceğimiz bir yıllık süre içerisinde yapacağımız örnek belediyecilik ile partimizin elini güçlendirip iktidar olmasını sağlayacağız. Belediye seçimleri ile Genel seçimler arasında bir yıllık kısa bir süre olduğundan Çukurova ilçesinin tamamında projelerimizin tamamını gerçekleştirecek yeterli vakit olmayacağından “pilot mahalleler” oluşturacağız. Oluşturacağımız pilot mahallelerde bir yıl içerisinde hazırladığımız bütün projeleri hayata geçireceğiz. Kalan hizmet süremiz içerisinde de diğer bütün mahallelerde de aynı projeleri uygulayacağımızı göstererek anlatacağız. Sonuç olarak CHP’li Çukurova belediyesinin bir sene içerisinde yapmış olduğu hizmetleri referans göstererek, genel seçimlerde bütün Çukurovalı vatandaşlarımızdan memleket yönetimini de CHP’ye emanet etmelerini isteyeceğiz ve CHP’yi iktidara taşıyacağız” diye konuştu.

 SEÇİLECEK KİŞİLER PARTİDE ALIN TERİ DÖKMÜŞ OLMALI

Seçilecek kişilerin partide alın teri dökmüş, partiye emek vermiş, partide geçmişi olan ve önderlik yapabilme vasfı olan kişilerden olmalıdır diyen Huzurevleri mahallesi CHP ilçe  delegesi Ahmet  Çetinel , “Murat Öztanrıöver, ailesinden gelen bir CHP’lilik, milletvekilliği adaylığı, şimdi belediye başkan adaylığı, meslek odaları ve STK yönetimlerin de çalışmış bu göreve uygun bir kişidir. Kamelya Grubu olarak söylediğimiz 3 temel unsur vardır. Parti anlayışı-tam bağımsızlık-antiemperyalist olmak- emekten ve haktan yana tavırlar belirlemek. İnsanı merkez alan birlikte yönetim, ortak üretim, eşit paylaşım olarak algılıyoruz. Sosyal demokrat felsefeyi, günümüz koşullarında AKP faşizmine karşı direniş noktaları oluşturacak, bunu halkın arasında geliştirecek, halka verdiği özgüvenle halkı arkasına alacak kişilerin bir yerel yönetim sağlaması çok önemlidir. Nazım’ın dediği gibi gündüzlerinde işsiz gezilmeyen, gecelerinde aç yatılmayan bir Türkiye’yi, yerel anlamda da Çukurova’da bekliyoruz. Adaylarımızda bu cesaret varsa, bu yetenek varsa oylarımız kendilerinindir” şeklinde konuştu.