CHP Adana Milletvekili A.Adayı Ziraat Yüksek Mühendisi Murat Öztanrıöver’in, Mithatpaşa Mahallesi’ndeki seçim bürosu yarın açılıyor.

Mithatpaşa Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı Kanal 2. Durak adresinde yer alan seçim bürosu yarın (bugün) saat 14.00’de açılacak. Açılış sırasında, zeytin fidanı da dağıtılacak.

Öztanrıöver, 2009’daki yerel seçimler de Seyhan belediye başkan adayı Turan Özer için yaptığı seçim bürosunun açılışında, ardından 2011 genel seçimlerinde milletvekili adayı olduğunda Çukurova, Seyhan ve Yüreğir’de açtığı seçim bürolarında zeytin fidanı dağıttığını anımsatarak, bu fidanları alıp diken birçok CHP’li partilinin kendisine fidanların ağaç olduğunu ve meyve verdiklerini söylediğini belirtti.

Hatta bazı partililerin apartman önlerine diktikleri zeytin fidanlarına ‘’Muratbey zeytini ‘’ diye isim verdiklerini söyleyen Öztanrıöver, zeytin fidanları hem bir zeytin dostu olduğu için hem de o dönemde Çukurova Üniversitesi zeytinliğinin yok edilmesini engellemek adına bir kamuoyu oluşturma için dağıttığın bildirdi. Öztanrıöver, zeytinin aynı zamanda barışın, kardeşliğin ve ölümsüzlüğün simgesi olduğunu bu duyguları bütün CHP’li dostlara hatırlatmak için yarın Seyhan Mithatpaşa Mahallesi’nde açılışını yapacağı seçim bürosunda yine zeytin fidanı dağıtacağını söyledi.

-‘’ZEYTİN FİDANLARI ÜRÜN VERMEYE BAŞLADI’’-

Bu arada, Çukurova İlçe Teşkilatı’nı ziyareti sırasında 54 yıldan bu yana parti üyesi olan Aladağ’lı Hasan Kılıç, Murat Öztanrıöver’e, ‘’Bir önceki seçimlerdeki adaylığınız sırasında zeytin fidanı dağıtmıştınız. Bende o fidanlardan aldım. O zaman dağıttığınız zeytin fidanları ürün vermeye başladı. İnşallah sizde siz de bu dönemde hak ettiğiniz milletvekilliğine ulaşırsınız. Bir nefer gibi çalışan Murat Öztanrıöver gibi adaylarla birlikte iktidara geleceğiz’’ dedi.