Milliyetçi Hareket Partisi Adana Milletvekili İşadamı Cahit Öztok, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Toplumun tüm kesimlerine ulaşan Öztok,  Çukurova İlçesi’nde Huzurevleri Mahallesi semt pazarına giderek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşla selamlaşıp sohbet eden MHP’li Öztok, karanfil dağıttı ve sorun dinledi. Öztok daha sonra kurulmasında destek verdiği kısa adı KOZ-DER olan Kozan Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Hemşehrileri ile sohbet eden Öztok, seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Öztok, “Sizlerin içinden çıkan biri olarak bu kutlu davada yer aldım. Beni sizler yakından tanıyorsunuz, İşadamı kimliğimle memleketime hizmet eden biriyim. Etiket olsun, kartvizitime bir unvan eklensin diye Milletvekili adayı olmadım. Sizlere ve Adana’ya nasıl daha faydalı olabilirim düşüncesiyle siyasete soyundum ve MHP’den milletvekili adayı oldum. Desteğinizle Milletvekili seçilmem halinde TBMM’de siz değerli hemşehrilerimin sesi olacağım” dedi.
KARAVANA DAĞITTI İŞÇİLERLE YEMEK YEDİ 
MHP Adana Milletvekili adayı İşadamı Cahit Öztok’un bir sonraki durağı bir tekstil fabrikası oldu. Burada çalışan işçilere karavana dağıtan ve birlikte yemek yiyen Öztok, partisinin çalışanlara yönelik projelerini anlattı. Asgari ücretin geçim standardı dikkate alınarak net bin 400 TL olacağını söyleyen Cahit Öztok,  “Bunun yanı sıra asgari ücretten vergi alınmayacak, ücretlilerin asgari ücret kadar geliri vergi dışı bırakılacak. Çalışma hayatında sosyal taraflarla diyalog içerisinde tüm işçiler açısından erişilebilirliğin sağlanacağı, işçilerin kazanılmış haklarının güvence altına alındığı, bireysel hesaba dayanan bir kıdem tazminatı sistemi oluşturulacak” diye konuştu. 
HALK BENİMSEDİ SEÇİM BÜROSU AÇTI 
Adaylığı açıklandıktan sonra Adana ve ilçelerinde büyük takdir alan MHP Adana Milletvekili adayı İşadamı Cahit Öztok’a ve MHP’li TBMM İdare Amiri ve Adana Milletvekili adayı Seyfettin Yılmaz’a Sarıçam’a bağlı Mustafalar Köyü’nde vatandaşlar kendi imkanları ile seçim bürosu açtı. Açılış törenine Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mehmet Koca, İlçe Kadın Kolları Başkanı Adalet Eke, Milletvekili adayı Mehmet Ali Aslan, Köy ve Mahalle muhtarları ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. Toplanan yüzlerce kişiye hitap eden Öztok, iktidara yüklenip 1 Kasım erken genel seçiminin önemine değindi. 13 yıldır AKP tarafından yönetilen ülkenin, kaos ortamına girdiğini, her geçen gün sosyo-ekonomik ve güvenlik açısından felakete sürüklendiğini  ifade eden MHP Adana Milletvekili adayı İşadamı Cahit Öztok, “Öncelikle bu vatan uğruna, milletimizin huzur ve güvenliği uğruna şahit düşen vatan evlatlarını rahmetle anıyor, ailelerine sabır diliyorum. 1 Kasım’da yapılacak erken genel seçim Ülkemizin, Cumhuriyetimizin bekası için çok önemli bir seçim. Ya var olacağız ya da yok olacağız. Bu nedenle, herkesin hür iradesiyle sandığa gitmesini ve tercihini bu ülkenin mihenk taşı olan Milliyetçi Hareket Partisi’nden yana kullanmasını istiyorum” dedi. 
Konuşmaların ardından seçim ofisinin açılışı alkışlar ve sloganlar eşliğinde gerçekleştirildi.