Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Cahit Öztok, memleketi Kozan’da, partisinin milletvekili adayları Dr.Adem Gündoğan ve Hatice Yüce ile birlikte seçim ofisi açtı. 
Binlerce Kozanlı’nın katıldığı açılışta, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Prof. Dr Mevlüt Karakaya, Milletvekilleri Muharrem Varlı ve Seyfettin Yılmaz, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi Adamhasan , Milletvekili adayları ve parti yöneticileri de hazır bulundu. 
Mitinge dönüşen açılışta Kozanlılar’a seslenen MHP Adana Milletvekili Adayı İşadamı Cahit Öztok, 2011 seçimlerini hatırlatarak “O zaman yine sizlerin karşısına milletvekili adayı olarak çıkmıştım ve seçimi az bir oyla kaybetmiştim. Şimdi sizlerin karşısına yine milletvekili adayı olarak çıkıyorum, inanıyorum ki bu kez sizlerin desteği ile milletvekili seçileceğim ve bu bölgenin, Adana’nın TBMM’deki sesi olacağım” dedi. 
Cahit Öztok, sözlerini şöyle sürdürdü: 
“Halkımız şartlar ne kadar namüsait olursa olsun, kararlılık içinde sandığa gidecek, eşsiz sağduyusu ile iradesini bir kez daha ortaya koyacak ve Türkiye’yi felakete sürüklediğini itiraf edenlerden sandıkta hesap soracaktır. Bu itibarla, gücünü Türk Milleti’nden alan Milliyetçi Hareket Partisi, 1 Kasım 2015’te yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimi’nde milletimizin takdir ve teveccühüne mazhar olacak ve Cenab-ı Allah’ın izniyle tek başına iktidara ulaşacaktır. Böylelikle Türk milletinin milli iktidar hasreti sona erecektir. Bizler, Türkiye’nin önüne aydınlık ufuklar açarak, ülkemizi ve milletimizi güvenli bir geleceğe taşımaya kararlıyız.” 
MHP Milletvekili adayı Cahit Öztok, Milletvekili seçilmesi halinde başta Kozan olmak üzere diğer ilçelerin yatırımdan pay almasına yönelik çalışmalar yapacağını belirterek “ Bu bölgenin insanı olarak, sizlerin bir evladı olarak beni yakından tanıyorsunuz. Bu iktidarın Adana’ya bakışı ortada. MHP iktidarında bölgeler arası gelişmişlik farkları ortadan kaldırılacak. Devletin şefkati ülkemizin en ücra köşesindeki vatandaş tarafından hissedilecek, kimse aç ve açıkta bırakılmayacak, adaletle hükümet edilecek, huzur ve güven tam olarak sağlanacaktır. Bölgelerin, illerin ve ilçelerin özellikleri, farklılıkları, gelişmişlik düzeyleri, temel sorunları ve potansiyellerinin belirlenmesine yönelik olarak ülke genelinde bölge plânları ve il gelişme plânları hazırlayacağız. Teşvik mevzuatı da bu doğrultuda ilçe ve sektör bazlı olarak düzenleneceğiz. Yerel aktör ve dinamikler devreye sokularak yöreye özgü mikro kalkınma model ve projeleri geliştirileceğiz” diye konuştu. 

10 MUHTAR MHP’YE KATILDI

Bu arada MHP Adana Milletvekili adayı  İşadamı Cahit Öztok’a destek vermek amacıyla 10 mahalle muhtarı MHP saflarına katılarak 3 Hilalli rozet taktı. Muhtarların isimleri şöyle: Durmulu Köyü Muhtarı Vecdi Çelik, Yüksekören Köyü Muhtarı İsmail İnceler, Çukurören Köyü Muhtarı Necati İdem, Tepecikören Köyü Muhtarı Nizam Bulut, Yassıçalı Köyü Muhtarı Mustafa Erol, Kuyluk Köyü Muhtarı Mehmet Bozdoğan, Taş Mahallesi Muhtarı Murat Ak, Hacı Uşağı Mahallesi Muhtarı Mehmet Kılınç, Mahmutlu Mahallesi Muhtarı Alper Halaçlar ve Karacaoğlan Mahallesi Muhtarı Sinan Görüş.

Diğer Milletvekili adayları ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün konuşmalarının ardından seçtim ofisi alkışlar ve sloganlar eşliğinde açıldı.