Sarıçam İlçe Kent Konseyi’nin mahalle ve köy muhtarlarına verdiği kahvaltı programına MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, TBMM İdare Amiri ve Adana Milletvekili adayı Seyfettin Yılmaz, MYK üyesi ve Adana Milletvekili adayı Muharrem Varlı, İbrahim Sezer, Ersen Tüzener, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Kent Konseyi Başkanı Yusuf Özer, MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mehmet Koca ile birlikte katılan Cahit Öztok, AK hükümetinin iş başına gelmesinden sonra Adana’da 30’a yakın irili ufaklı fabrikanın kapandığını yaklaşık 30 bin işçinin ise, işsiz kaldığını kaydetti.
Yatırım fakiri Adana’nın tekrar eski parlak günlerine dönmesinin hiçte zor olmadığını, bunun kent dinamiklerinin harekete geçmesiyle sağlanabileceğini ifade eden Öztok, “13 yıldır halkın oylarıyla iktidara gelen AKP, Adana’ya kör bakmıştır. İşte MHP’nin iktidarında bu bakışı tersine çevireceğiz. Başta STK’lar olmak üzere, diğer tüm kurum ve kuruluşlar birlik içinde olacak ve Adana’ya yatırımın gelmesi için çalışacak. Kentimize baktığımızda genç işsizlerimizi görüyoruz. İnsanın içinin acımaması elde değil. Evlatlarımız, binbir güçlükle okuyor mezun oluyor ama iş bulamıyorlar. Bizim iktidarımızda kendi işini kurmak isteyen üniversite ve mesleki eğitim mezunu gençler desteklenecek. Askerlik hizmetini yerine getiren gençlerin, iş kurabilmeleri amacıyla projenin özelliklerine ve mali boyutuna göre yarısı hibe olmak üzere 50 bin liraya kadar girişimcilik kredisi verilecek.  Dezavantajlı grupların işveren sigorta primi devlet tarafından karşılanacak Uzun süreli işsizlerin, gençlerin, kadınların ve dezavantajlı gurupların istihdamını özendirmek amacıyla “istihdam esaslı” teşvik politikası etkin bir şekilde uygulanacak, işe alınan her ilave işçi için, işverenin sigorta primi devlet tarafından karşılanmaya devam edecek’ diye konuştu.  
Öte yandan, MHP Adana Milletvekili adayı Cahit Öztok, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, MHP Seyhan İlçe Başkanı Bünyamin Kaya ve partililerle birlikte Barajyolu esnafını ziyarette bulundu. Esnafın büyük ilgi gösterdiği  Öztok ve Sözlü, sorunları dinleyip vatandaşla sohbet etti.
MHP Adana Milletvekili adayı Cahit Öztok, akşam ise, Sarıçam ilçesinde Mehmet Akif Ersoy, Gültepe  ve Şahintepe mahallelerine giderek halkla buluştu