Seyhan İlçesi Hadırlı Mahallesi’nde bulunan bir kıraathanenin bahçesinde kulüp Başkanı Hakan Uykız, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelen MHP Adana Milletvekili aday adayı Cahit Öztok, Adana sporu için her zaman elinden gelen desteği vermeye çalıştığını belirterek, futbola karşı ise ayrı bir sevgisi bulunduğunu ifade etti.

Hadırlıgücü Spor Kulübü Başkanı Hakan Uykız, geçen yıl yükseldikleri Bölgesel Amatör Liginde maddi imkânsızlıklar nedeniyle sıkıntılı günler yaşadıklarını ve şu an ligde kalma mücadelesi verdiklerini belirtti. Uykız, BAL’da mücadele eden tek mahalle takımı olduklarını da anlatarak “Yerel yöneticilerimizden de umduğumuz desteği bulamadık. Ligde kalma mücadelemiz sürecek. Sahamız içler acısı. Kulüp yerimiz yok. Destek bekliyoruz.”dedi.

GENÇLER İÇİN SPOR ÖNEMLİ

MHP Adana Milletvekili aday adayı Cahit Öztok, özellikle gençler için sporun önemine dikkat çekerek,” Bizim için amatör sporumuzda önemli ve her zaman desteklenmeli. Sizler için bende gerekli görüşmeleri yapacağım. Gençlerimizi spora teşvik etmemiz, onlara sahip çıkmamız lazım. Spor yapan gençlerimiz kötü alışkanlıklar içinde yer almaz. Sizleri zor şartlar altında yaptığınız mücadele nedeniyle kutluyorum.  Bende sizin için elimden gelen çabayı göstereceğim ve gerekli yerlerle görüşeceğim.”diye konuştu.

SIRADAN MİLLETVEKİLİ OLMAYACAĞIM

Aday gösterilip Meclise gitmesi halinde sıradan bir milletvekili olmayacağını belirten MHP Adana Milletvekili aday adayı Cahit Öztok, ülkesi ve Adana için sıkı bir şekilde çalışacağını ifade etti. Öztok,”2011’de de 4. Sıradan aday olmuştum. Ancak az bir oyla seçilemedim. Bu kez de oldukça iddialıyım. Benim için tek sevda olan ülkem ve bayrağımız için çalışacağım. Sahil yolu projesinin hayata geçirilmesi için çaba harcayacağım. Bu proje yapıldığında hizmet sektörü canlanacak ve istihdam yoğun bir şekilde artacak. Ayrıca narenciyenin okullarda dağıtılması, gençlerimizin uyuşturucudan uzak tutulması ve daha birçok projeler var. Şu anda uygulanan politikada bana muhtaç olsun zihniyeti var. Türkiye’nin lokomotifi inşaat sektörü deniliyor. Bence tek lokomotif sanayi olmalıdır. Tüten bacalar sürekli istihdam demektir.”şeklinde konuştu.