Devlet bahçeli tesislerinde düzenlenen yemekte konuşan Başkan Alemdar Öztürk, “seçim çalışmalarımızda yerel yönetimi iktidar ile buluşturacağımızı hep söyledik.  Hamdolsun ki bunun temelini atmış bulunuyoruz. Ak partinin ruhunda birleştiricilik vardır. Bu yüzden kapımız herkese açık. Seçim süreci geride kaldı, rozeti çıkardık artık hizmete başlıyoruz.” dedi.

 

 AK BELEDİYECİLİK DEĞİŞİMİNİ BAŞLATACAĞIZ

 

Ak Belediyecilik değişimini başlatacaklarını belirten Alemdar Öztürk, “Bu güne kadar hizmetten mahrum bırakılmış, en çok hizmette ihtiyacı olan mahallelerimizden işe başlayacağız. Ceyhan'ı birlikte yöneteceğiz. Allah’ın izniyle 5 yıl sonra Ceyhan’ı Cihan yapmış olacağız. Verdiğimiz her sözü tutmak için işe başladık. TOKİ ile birlikte önce kentsel dönüşümü gerçekleştireceğiz.”

 

Alemdar Öztürk sözlerini şöyle tamamladı: “Ceyhan Belediyesi’nde beklediğimizden daha kötü bir tablo ile karşılaştık. Önümüzdeki günlerde basın aracılığıyla bunların hepsini halkımızla paylaşacağız. Hesapları müfettiş nezaretinde devralacağız. Bizler bunlara rağmen hükümetimizin de desteğiyle vaat ettiğimiz projeleri Allah’ın izniyle hayata geçireceğiz. Hiçbir mazeretin ardına sığınmadan işimizi yapacağız. Ceyhan’ı her konuda kalkındıracağız” dedi.

 

Daha sonra kürsüye gelen AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni ile Milletvekili Fatoş Gürkan, Ak Parti olarak Ceyhan’da Belediye Başkanlığını kazanmış oldukları için mutlu olduklarını belirterek; bundan böyle hizmet etme sürecinin başladığını belirterek Ceyhan’a en iyi hizmeti getirmek için hep birlikte çalışmalara destek vereceklerini söyledi.

 

Programın sonunda, Tuncay Karabay, seçim sürecinde Öztürk için yazıp seslendirdiği ‘Zamanı geldi’ şarkısını seslendirdi. Karabay, farklı eserleriyle konuklara güzel dakikalar yaşattı.

 

Teşekkür yemeğine Ak Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, Ak parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, AK Parti İl yönetim kurulu üyeleri, İlçe Başkanı Süleyman Ulu ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları yönetimi, gençlik kolları yönetimi, belediye meclis üyeleri, köy muhtarları, mahalle muhtarları ile çok sayıda davetli katıldı.