Başkan Öztürk, Kozan Belediyesi tarafından işletilen Dağılcak Sosyal Tesisleri’nde yaptığı incelemede, tesisin pest kontrol, hijyen ve sanitasyon kurallarına uygunluğunu kontrol etti.

İşletmenin mutağına girerek gıda ve hijyen kontrolü yapan,  Öztürk, burada çalışan personellerle görüştü ve daha sonra mesire alanındaki  vatandaşlarla sohbet etti.

Başkan Öztürk, amaçlarının Kozan halkına en iyi hizmeti sunmak olduğunu ifade ederek,  belediyece işletilen İskele, Kale, Şelale, SODES Düşer Alemi, Arıkan Konağı ve Dağılcak gibi sosyal tesislerdeki hizmet kalitesini yüksek tutmayı amaçladıklarını, bu kapsamda, işletmedeki pest kontrol, sanitasyon ve hijyen  kurallarını çok önemsediklerini belirtti.

Başkan Öztürk “İşletmemizde yaptığım incelemeden memnun kaldım. İnsan sağlığı her şeyin üzerindedir. Personel arkadaşlarımızın hijyen kurallarını büyük bir titizlikle yerine getirdiklerini gözlemledim.  Bu sebeple kendilerini kutluyorum.  Sürekli denetimler yapmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızdan gelen şikayet, istek ve önerileri mutlaka dikkate alarak hizmet memnuniyetinin daha da artmasını sağlayacağız” dedi.

Öztürk’ün denetiminde, Belediye Başkan Yardımcıları Cengiz Yeşiloğlu ve Mustafa Duru ile İşletme Sorumlusu Mahmut Gönen’de hazır bulundu.