Seçime sayılı günler kala büyük bir tekpoyla çalışmalarını sürdüren CHP Adana Milletvekili Adayı Uzm. Dr. Rıza Mete, Türkiye’nin sönen ışığının CHP iktidarında yeniden parlayacağını söyledi.

Seçim çalışmalarını Adana’nın ünlü Büyüksaat’teki arastadaki esnaf ziyaretiyle sürdüren CHP Milletvekili Adayı Dr. Rıza Mete, esnafın dertlerini dinledi. Koybolmakta olan mesleklerden bir kalaycı esnafına da uğrayan Dr. Rıza Mete, burada eskimiş bakır bir tabağı kalayladı. Mete, Türkiye’nin de yeniden parlamaya ihtiyacı olduğunu ifade ederek şunları söyledi;

“Türkiye yanlış iktidar ve yönetim nedeniyle parlak günlerini kaybetti. Ülykemiz tıpkı kalayı gitmiş konulan yemeği bozan bir bakır kaba dönüştü. CHP iktidarıyla ülkemizde kalaylanmış bir bakır tabak gibi sağlıklı ve parlak günlerine yeniden dönecek. CHP iktidarında Türkiye’yi mutlu güzel günler bekliyor.”

ÇİFTÇİ DE ESNAF DA DERT KÜPÜ

Bir dönem Türkiye ve Adana tarımının nabzının attığı çiftçiler kıraathanesine de ziyaret eden CHP Milletvekili Adayı Dr. Rıza Mete, her kesimden insanın dert yakınmasının AKP iktidarının 16 yıldır ülkeyi yanlış yönettiğinin kanıtı olduğunu kaydetti.

Sohbetinde çiftçi ve esnafa seslenen Mete, “Bu karanlık günlerden çıkmanın, barış kardeşlik ve huzur içerisinde yaşamanın yolu CHP’den geçiyor. Üreticinin, esnafın emeğinin karşılığını aldığı hak edenin hakça paylaşımın olduğu günler CHP iktidarıyla gelecek” dedi.

DURMADAN ÇALIŞACAĞIZ

Temposunu hiç düşürmeden sürdüren Dr. Rıza Mete gün içerisinde Eğitim Sen, Dersimliler Derneği ziyareti, Kılıçlı Köyü ve Gürselpaşa Mahallesi’nde toplantılar ile CHP Yüreğir İlçe Örgütü’nün Kürkçüler’de düzenlediği iftar etkinliğine katıldı.