Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Adayı Uzman Dr. Rıza Mete, sokaklardaki gündüz çalışmalarının yanı sıra gece de yaptığı çalışmalarda “Hiç durmadan çalışacağım ve siyasetin santraforu olacağım. Ülkemi ve halkımızı bu karanlık günlere getirenleri attığımız her golle bir alt lige düşüreceğiz” dedi.

EMEKLİLERİMİZ HESAP YAPMAKTAN KURTULMALI

Yüreğir Merkez İlçe’deki yoğun çalışmalarının ardından Emekliler Derneği’ni ziyaret eden CHP Adana Milletvekili Adayı Dr. Rıza Mete, emeklilerin ayrtık ellerinde kalem kağıt ay sonunu getirmek için hesap yapmaktan kurtulması gerektiğini söyledi.

Bütün emeklilerin ülkenin çalışan her kurumunda hakkı olduğunu belirten Mete, “Bu ülkede mutlu güzel günler gördüysek bunda tüm emeklilerimizin payı ve çalışması var. AKP iktidarıyla 16 yıldır zor günler yaşayan tüm emeklilerimizin yaşadıkları zorlukları yakından takip ediyoruz. Seçim bildirgemize de koyduğumuz gibi en düşük emekli maaşını bin 500 lira yapacağız. Elbette CHP iktidarında emeklilerimiz tüm koşullarını iyileştirmek için tüm gücümüzle çalışacağız” dedi.

GECE ÇALIŞMASI

Gün içerisindeki çalışmalarını Cumhuriyet Kadınları ve Malatyalılar Derneği’ni ziyaret ederek sürdüren CHP Adayı Mete, Çukurovatürk TV’de katıldığı programın ardından gece de Turgut Özal Bulvarı’nda seçim çalışmalarını sürdürdü.

Sokak müzisyenleri eşliğinde ‘İzmir Marşı’nı söyleyerek bulvarı boydan boya gezen Rıza Mete, halkı selamlayarak, “Aydınlık özgür günler için CHP’ye destek istiyorum. 16 yıldır ülkede yaşanan ötekileştirilerek yaratılan korku imparatorluğunun yıkılma zamanı geldi. Hep birlikte bir arada bu karanlık günleri aydınlığa çevirelim” dedi.