Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Adayı Rıza Mete 40 yıla yakın süredir görev yaptığı Aşkım Tüfekçi Hastanesi’nde mesai arkadaşlarıyla vedalaşarak alanlara indi.

1990’lı yıllarda başhekimlik görevini de üstlendiği dönemin SSK hastanesinde bugüne kadar 40 bin ameliyat gerçekleştiren Uzman Dr. Rıza Mete, CHP’den 5, sıradan milletvekili adayı gösterilmesinin ardından çalışmalarına hızlı başladı. Aday listelerinin YSK’ya teslim edilmesinin hemen ardından uzun yıllar çalıştığı Aşkım Tüfekçi Hastanesi’ne giden Mete, hastalarını ve mesai arkadaşlarını ziyaret ederek çalışmalarına başladı.

MÜCADELE ÖRGÜTLÜ TOPLUMDAN GEÇER

Adana Tabip Odası’nda da uzun yıllar başkanlık görevini yürüten CHP Milletvekili Adayı Rıza Mete, Türkiye’nin çok kötü bir süreçten geçtiğini, bunu aşmanın yolunun örgütlü mücadeleden geçtiğini belirterek sivil toplum örgütlerine ziyaretlerine başladı.

Kendi meslek örgütü olan Adana Tabipler Odası ve TMMOB Adana İKK’yı ziyaret eden Mete, “Bugüne kadar daha iyi bir Türkiye için sizlerle omuz omuza alanlarda mücadele ettik. Bundan sonra yine sizlerle birlikte ve sizin için mücadele etmeye devam edeceğim. Şunu unutmayın ki seçildiğim takdirde daha aydınlık, özgür, eşit ve mutlu bir Türkiye için mücadelenizin TBMM’deki sesi olacağım” dedi.

Yüreğir Cem Evi’ni de ziyaret eden CHP Milletvekili Rıza Mete gördüğü destek karşısında mutlu oldu. Türkiye’nin mutlu güzel günler için CHP iktidarına ihtiyacı olduğunu kaydeden Mete, cem evi üyelerinden destek istedi.