Mustafa Gözütok, SP Adana milletvekili adayları Fikret Çam ve Çelebi Keyhıdır ile birlikte Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ni (ÇGC) ziyaret etti. Burada ÇGC Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Esendemir ile görüş alışverişinde bulunun Gözütok, 1 Kasım’da yapılacak genel seçimlerle ilgili olarak yaptıkları çalışmaları anlattı, gelecek hedeflerini kamuoyu ile paylaştı. Adana’da her sandıkta bir görevli belirlediklerini anlatan Gözütok, şöyle devam etti:

“MİLLİ GÖRÜŞ’E İHTİYAÇ VAR”

“Bugün Türkiye’nin her zamankinden daha çok ‘Milli Görüş’e ihtiyacı var. Bunu da bulunduğumuz her ortamda sıklıkla dile getiriyoruz. Saadet Partisi'ne gönül verenler, mutlaka sandığa gitmeli ve partimiz için oyunu kullanmalı. Her evden mutlaka bir tane oy, Saadet Partisi’ne verilsin. Halkımız elini vicdanına koyup, yüreğinin sesini dinlemeli ve buna göre sandıkta oyunu kullanmalı.”

“ERDOĞAN GELECEĞİ GÖRDÜ”

Milli Görüş Lideri merhum Necmettin Erbakan’ın yıllar önce dile getirdiği söylemlerinin, bugün bir bir gerçekleşmeye başladığı yorumunu yapan Mustafa Gözütok, “Bugün gerçekleşenler, yıllar öncesi bir projenin devamıdır. Rahmetli Erbakan Hocamızın yıllar önce söyledikleri bugün tek tek gerçekleşiyor. İslam dünyasında yaşananları görüp, uyarılarda bulunan hocamızın söylemlerinin haklılığını bugün daha iyi anlayanlar; ‘Hocamız çok haklıymış’ diyorlar” ifadesini kullandı.

“BİZE TEBLİG İMKANI VERİLDİ”

Saadet Partisi Adana milletvekili adayları Fikret Çam ve Çelebi Keyhıdır da, 1 Kasım seçimleri ile birlikte kendilerine bir tebliğ imkanı daha verildiğinin altını çizerek, seçim çalışmalarını büyük bir önem ve titizlikle yürüttüklerini anlattı. Milletvekili adayları, her ne kadar Türkiye ve Adana’nın bir seçim dönemine girmesine karşın, bugünkü ortamda ‘seçim havası’ yaşanmadığı görüşünde birleşti.

“1 KASIM DEMOKRASİ ŞÖLENİ OLSUN”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ÇGC Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Esendemir de, tüm siyasi partilere eşit mesafede olduklarının altını çizdi. Halkın haber alma özgürlüğünü yerine getirirken, siyasi partilerin seçim çalışmalarını da yakından takip ettiklerini belirten Cafer Esendemir, “1 Kasım’da yapılacak olan genel seçimlerin, bir ‘demokrasi şöleni’ne dönüşmesi beklentisi ve umudu içindeyiz” dedi.