Birlik Başkan Vekilleri, Adana Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş ve Adana Şoförler ve Kamyoncular Esnaf Odası Başkanı Kenan Yılmaz ile Birlik Hukuk Müşaviri Av.Mustafa Çinkılıç ve  çok sayıda esnaf odası başkanının da hazır bulunduğu ziyarette, Ak Parti’nin seçim projelerini anlatan Ak Parti Adana Milletvekili Adayı Av.Sağlam, Birlik Başkanı Sözütek’e bir de kendisini tanıtan kitapçık hediye etti.

Milletvekili Adayı Sağlam, Adana’da uzun yıllar parti yöneticiliği,  avukat ve Kızılay Şube Başkanı olarak hizmet verdiğini ve şehri,  sorunlarını iyi bildiğini ifade ederek, TBMM’ye gitmesi halinde, Adana için çok çalışıp, hemşerilerine layık olacağını ifade etti.

Birlik Başkanı Nihat Sözütek de, ESOB olarak her partiye eşit mesafede davrandıklarını ve kapılarını herkese açık tuttuklarını belirtirken, “Av.Mehmet Sağlam da iyi tanıdığımız hukukçu arkadaşlarımızdandır. Kendisine milletvekilliği çalışmalarında başarılar diliyoruz. Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin.  Hayırlısı olsun. Yolunuz açık olsun”diye konuştu.

Sözütek ve Birlik Yöneticileri ve oda başkanları, Av.Sağlaml’ı hizmet binası merdivenlerine kadar çıkarak karşılandığı gibi sıcak ve samimi duygularla uğurladı.