Şahin aday adaylığı açıklamasını MHP Sarıçam ilçe başkanlığı önünde alanı dolduran çok sayıdaki taraftarının coşkulu tezahüratları eşliğinde yaparken, MHP Sarıçam belediye başkan aday adayları da toplantıya katılarak MHP’nin tüm aday adayları olarak bir ve beraberiz mesajını verdiler.

Tahsin Şahin’in toplantısına ilçe başkanı Mehmet Koca, belediye başkan aday adayları Ramazan Akyürek, Sinan Gül, Ahmet Ünsal, Bilal Uludağ, Hasan Öztuğ, Kamil Kenan Kunt ve Çukurova aday adayı Alper Pişkin, İl Genel Meclisi ve belediye meclis üyelerinin yanında çok sayıda Sarıçamlı iştirak etti

1994 yılında MHP Sofulu belediye başkan adayı olan eski Yüreğir belediye meclis üyesi ve mevcut MHP İl Genel Meclisi Üyesi olan Tahsin Şahin’in aday adaylığı açıklaması, yoğun katılım nedeniyle mitinge dönüştü. Sarıçam merkez mahalleleri ve köylerinden çok sayıda partili Tahsin Şahin’e destek vermek için toplantıya katılarak büyük bir coşkuyla sevgi gösterisinde bulundular.

Konuşmasına siyasi geçmişinden örnekler vererek başlayan Şahin, “ İdeal belediyecilik için gerekli olan bilgi, birikim, deneyim ve basirete sahip olduğuma inanan can dostlarımın desteğiyle bu kutlu yola çıktım. Bu yolda bana destek olan partili-partisiz tüm dostlarıma şükranlarımı sunuyorum. Bugüne kadarki siyasi yaşantımda bana inanıp güvenen tek bir arkadaşımı bile mahcup etmedim. Bundan sonra da etmeyeceğim. Nasip olur sizlerin desteğiyle belediye başkanı olursam Sarıçam’ı bölgenin yıldızı yapmaya kararlıyım. Öncelikli hedef olarak Sarıçamlıya hizmeti esas alıyoruz. İl genel meclisi üyesi olarak tüm köylerimizde ve mahallelerimize hizmetlerim mevcuttur. Belediye başkanı olarak çok daha büyük hizmetler gerçekleştirmenin arzusu ve heyecanıyla dopdoluyum” Dedi.

MHP Sarıçam ilçe başkanı Mehmet Koca’da Şahin’in toplantısına katılarak bir konuşma yaptı. MHP’nin tüm dinamikleriyle bir ve beraber olduğunu, belediye başkan adayı kim olursa olsun hep birlikte onun çevresinde kenetlenerek başkanlığı kazanacaklarını ifade eden Koca, “ Sarıçam belediye başkanlığını MHP’nin kazanmasına kimse engel olamayacaktır. Biz teşkilat olarak bu uğurda her türlü fedakarlığa hazırız. Tüm aday adaylarımızın da aynı düşüncede olması ve Türk Milliyetçiliği şuuru içerisinde hareket etmesi de gösteriyor ki Sarıçam şiddetle özlemini duyduğu MHP’li belediye başkanına kavuşacaktır” Dedi.