Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe’nin mazbatasını almasının yıldönümü nedeniyle tören düzenlendi. Saimbeyli Belediyesi Yazlık Aile Çay Bahçesi’nde düzenlenen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı, ardından şehitler için Kur’an-ı Kerim okundu. Saimbeylililerin yoğun katılım gösterdiği programda, belediyenin filosuna yeni katılan araçların tanıtımı da yapıldı.

Geride kalan 3 yıllık sürede, seçim öncesi yapacağını söylediği hizmetlerin büyük bölümünü hayata geçirdiğini kaydeden Başkan Gökçe, 5 yıllık görev süresi tamamlanmadan önce, vadettiklerinin daha fazlasını hemşehrileriyle buluşturacağını belirtti. Saimbeyli Belediyesi’ni borçsuz bir belediye haline getirmek için verdiği uğraşın başarıyla sonuçlandığını kaydeden Mustafa Şahin Gökçe, 2017 içinde yapılacak hizmetlerden de bahsetti.

Saimbeyli’ye hizmet yolunda kendilerine destek olanlara teşekkür eden Mustafa Şahin Gökçe, “Hizmet yolunda desteğini bizden esirgemeyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü’ye, halkımıza hizmet etme kararlılığımızda daima yanımızda olduğu ve bizlere hep destek verdiği için minnettarız. O’nun desteği, hemşehrilerimize verdiğimiz sözleri tutmamızda en önemli etken olmuştur.  Adana Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş’a, Adana Milletvekilimiz Sayın Tamer Dağlı’ya, Saimbeyli Kaymakamımız Sayın Seda Başoğlu’na da ayrı ayrı teşekkürü borç biliyorum” dedi.