Yüreğir Belediye Başkan Adaylığı için çalışmalarını sürdüren AK Parti Yüreğir Belediye Başkan Aday Adayı Yaşar Turan, ilçedeki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Doğup, büyüdüğü Yüreğir topraklarını karış karış gezen Belediye Başkan Aday Adayı Yaşar Turan, Yüreğir Şanlıurfalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Ziyareti sırasında, Şanlıurfalı gençlere özel zaman ayıran Yaşar Turan, “AK Parti belediyeciliğinin getirdiği hizmetleri daha artırarak, Yüreğir’i kalkındıracağız” dedi. Dernek Başkanı Salih Budan ise “Sayın Yaşar Turan, gençlik kollarında ve Yüreğir Belediye Meclis Üyeliği süresince bize ve mahallemize her zaman sahip çıktı. Kendisi bizlerin arasından yetişen, hizmet aşkıyla yola çıkan genç ve tecrübeli bir kardeşimiz, Şanlıurfalılar olarak Yaşar Turan’ı sonuna kadar destekliyoruz” diye konuştu.

Şanlıurfalı vatandaşların gösterdiği ilgiden memnuniyetini dile getiren Belediye Başkan Aday Adayı Yaşar Turan, şöyle devam etti:

“Sizlerle birlikte Yüreğir’de her zaman AK Parti bayrağını dik tuttuk. Bundan sonraki hizmet sürecimizde de bu anlayıştan ödün vermeyeceğiz. Yüreğirliyiz ve ilçenin sorunlarını biliyoruz. Görevde bulunduğumuz süre içinde bu sorunların bir kısmını çözüme kavuşturmuş olsakta, Yüreğir için yapacağımı daha çok hizmet var.”

Yüreğir Şanlıurfalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Salih Budan