Adana Milletvekili SARI ‘’FETÖ’nün en çok yerleştiği ve zarar verdiği kurumların başında maalesef Milli Eğitim Bakanlığı gelmektedir. Özellikle mağdur edebiyatı yaparak öğretmenlerimizin konusu gündemde tutulmaya çalışılıyor. Oysa FETÖ ile mücadele kapsamında görevinden uzaklaştırılanlar için yapılan araştırma sonucu suçsuz olduğu tespit edilenlerin göreve iadeleri titizlikle yapılıyor. Örneğin Adanamızda görevden uzaklaştırılan 925; İhraç edilen 597 ve iade edilen 168 öğretmenimiz var. Kurumlarda ki sızmayı ortadan kaldırırken, amacımızın FETÖ terör örgütünün çocuklarımızın körpe beyinlerini yıkamalarına engel olmak olduğunu unutmayalım. ‘’ dedi.

‘’TOPLUMUN HER BİREYİNİN HAYATINA DOKUNAN ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM’’
Eğitim camiasında çok değerli öğretmenlerimizin olduğunu belirten Sarı, ‘’Ülkemizi daha ileriye götürecek olan 2023,2053 ve 2071 hedef ve vizyonumuzu hayata geçirecek ve çocuklarımızı vatanına ve milletine bağlı, sağlam karakterli yetişmesinde en büyük payın öğretmenlerimize düştüğüne inanıyorum.

Toplumun her bireyinin farklı zamanlarda hayatına dokunmuş öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor, en kutsal mesleği ifa eden değerli öğretmenlerimize saygı ve şükranlarımı sunuyorum.