Başkan Bilal Uludağ, muhtarların bölgelerinde aldıkları hizmetleri kolaylaştırma ve daha kaliteli hizmet vermeleri adına kendilerine böyle bir imkânı sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen törene muhtarların yanı sıra Başkan yardımcıları ve birim müdürleri de katıldı. Törende konuşan Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ”Muhtarlarımız vatandaşa en yakın seçilmiş kamu görevlileridir. Muhtarlık kurumu bizim için önemli. Bu nedenle muhtarlarımızın taleplerini de her zaman dikkate aldık ve almaya devam edeceğiz. Daha önce de muhtarlarımıza ‘Muhtarlık Bilgi Sistemi’ konusunda eğitimde vermiştik. Şimdi de bunun devamı olarak muhtarlarımızın ihtiyaçları olan bilgisayar ve yazıcılarını teslim ettik.”dedi.
Bundan sonra muhtarlara gelen taleplerin Muhtarlık Bilgi Sistemi programı sayesinde ilgilisine iletilmesinde büyük kolaylık sağlanmış olacağını da anlatan Bilal Uludağ,” Gelen taleplere bu sistem ile hızlı ve etkin bir geri dönüş sağlanacak. Böylece muhtarlarımız bizlerle yüz yüze görüşmeden şikâyet, talep ve teşekkürlerini ister ekran başından, isterse mobil uyumlu sistem üzerinden cep telefonuyla iletip cevaplarını takip edebilecekler. Artık hizmet kalitesi artacak ve daha hızlı olacak. Hepinize hayırlı olsun.” diye konuştu.

Konuşmanın ardından ise Başkan Bilal Uludağ, törene katılan mahalle muhtarlarına tek tek bilgisayar ve yazıcılarını teslim etti. Mahalle muhtarları da Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a kendilerine böyle bir imkânı sağladığı için teşekkür ettiler. Muhtarlar,”Artık taleplerimiz ve takibi kolaylaşacak. Sarıçam Belediyesi bizlere hizmet desteğinin yanı sıra donanımlarımız konusunda da büyük destek oluyor.. Bizler de daha güzel bir Sarıçam için birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” dediler.