Adanahabermerkezi.com
Bilal Uludağ Başkanlığında biraraya gelen Meclis toplantılarının ilk oturumunda gündem dışı söz alan Ak Partili Meclis Üyesi Bayram Sert, Sarıçam ilçesinin altyapı konusunu gündeme getirerek, "altyapısı olmayan yere yerleşim yapmayın" uyarısında bulundu. Hormonlu ve kaçak yapılaşma konusunda düşüncelerini aktaran Sert, " Çirkin yapılaşmaya karşıyız, Kaçak yapılaşma istemiyoruz. Ve altyapısı olan yerlere konut yapılsın" dedi. 

BAŞKAN ULUDAĞ "ÇARPIK YAPILAŞMAYA İZİN VERMİYORUZ"

Ak Partili Meclis Üyesi Bayram Sert'in açıklamalarına yanıt veren Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, çarpık yapılaşmaya izin vermediklerini belirterek, "Merkez ve köyler için imar yapıyoruz. Avrupai bir kalitede yapılaşma olacak." dedi. Altyapı konusundaki elştirileri kabul eden Uludağ, "Evet altyapıda hala eksiklerimiz var, ASKİ, Aksagaz, Enerjisa yatırımlarını sürdürüyor. Takip ediyoruz. Umarım 1 yıl sonra bu tür sıkıntıları unutmuş olacağız" diye konuştu.

"KENT DOĞUYA KAYIYOR"
Kentin söylenenlerin aksine doğuya kaydığını anlatan Uludağ şöyle konuştu;
"Sarıçam giderek gelişiyor. Adana'nın rakımını 23'ten 200'e çıkarıyoruz. Çünkü kent Sarıçam'a kayıyor. Sarıçam'da bugün yaptıklarımız 10 yıl sonra daha iyi görülecek. Biz Mutlu olunacak bir Sarıçam için çalışıyoruz. Bu konuda çok önemli mesafeler kat ettik"