Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma, 18 Mart 2018 tarihinde yapılacak MHP 12’nci Olağan Büyük Kurultay’ına 10 bin partiliyle katılım sağlayıp, Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye kongrede de tam destek vereceklerini bildirdi. 
MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye olan sadakatlerini hizmetle şereflendirme gayretinde olduklarını, başta Sarıçam olmak üzere Adana’daki tüm yerel yönetimlere 3 Hilal damgasını vurmak için çalıştıklarını belirten İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma,  “49 yıldır Türk Milleti’nin gönlünde taht kuran Milliyetçi Hareket Partisi, doğru siyaseti, davasında eritmiş, ülküleriyle devleşmiş, engin ve yürekli doğru insanlarla takip ve icra eden millet eseri, Türk-İslam ülküsünün yadigarıdır. Milli ve ilkeli duruş, sabırlı ve sorumlu tavır, ahlak ve akıl dolu tutum siyasetimizin omurgasıdır” dedi.

Terör örgütlerine karşı amansız mücadele veren Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin, vatandaşlarının can güvenliği ve ülkenin geleceği için tedbirler alırken, bu zor günlerde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Önce Ülkem ve Milletim” diyerek, örnek bir devlet adamlığı sergilediğini vurgulayan Mustafa Kızılelma, şunları söyledi:
“Ülkücü Hareket’in bütün hafızasını taşıyan, vatanımızın varlığını, devletimizin bekasını, bayrağımızın namusunu sımsıkı sahiplenmiş ve partimizi bu değerlerin tek tarafı yapmış, Türkmenbeyimiz Devlet Bahçeli Bey'in sonuna kadar emrinde olmaktan, yol arkadaşlığı yapmaktan onur duyduk, duymaya da devam edeceğiz.  Bazı şer odakları iyi bilsinler ki, kolaya değil çileye, hazıra değil emeğe talip olduk. Tabanın hassasiyetine güvenerek, gerçek dostların tenkit ve tavsiyelerini dinleyerek, faydasız, acımasız, vefasız zihniyetlerden uzak durarak milli ruhla, milli vicdanlara, milli şuura inanmış olarak çalışmaya devam ediyoruz. Türk Milleti’nin yegane umudu, güvenç kaynağı, milli direncin adresi MHP’nin zafer sancağını Sarıçamlı hemşehrilerimizin desteğiyle dalgalandırmaya devam edeceğiz. Partimizin 12’nci Olağan Büyük Kurultay’ına da Sarıçamlı 10 bin ülkücüyle katılacağız. Türkmenbeyimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye bu kongrede de tam destek vereceğiz.”