Açılışta konuşan Başkan Sözlü, siyasi gelecek kaygısıyla değil halka hizmet ilkesi ile hareket ettiğini vurguladı
67 MUHTAR AYNI ÇATIDA
Sarıçam Muhtarlar Derneği ve Sarıçam Muhtarlar Birliği’nin birleşimi ile kurulan ve 67 muhtarı bünyesinde barındıran Sarıçam Muhtarlar Derneği’nin açılışı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma’nın katılımı ile gerçekleştirildi. Açılış konuşmasını yapan Sarıçam Muhtarlar Derneği Başkanı Teyfik Karabudak, açılışın gerçekleşmesinde ve dernek hizmet binasının yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.

“MUHTARLARIMIZ BELEDİYE İLE VATANDAŞ ARASINDA KÖPRÜ”
Açılışta konuşan Başkan Sözlü, muhtarların demokratik kültür açısından önemli bir konumda olduklarını vurgularken Adana Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman seçilmiş muhtarlarla bir arada olduğunu belirtti. Muhtarların halkla belediye arasındaki diyalogta köprü vazifesi gördüğünü ifade eden Başkan Sözlü, “Seçilmişliğin bize yüklediği sorumlulukla muhtarlarımızdan hizmet noktasında her zaman istifade ediyoruz” dedi.

“SARIÇAM TÜRK BELEDİYECİLİĞİNDE BİR NUMUNE OLACAK”
67 mahalle muhtarının birleşerek demokratik olgunluk göstermesini takdir ettiğini ifade eden Başkan Sözlü, “Biz Milliyetçi Hareket Partili belediye başkanları olarak gelecek seçim kaygısıyla siyaset ortaya koymuyoruz. Genel Başkanımız, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin bizlerden istediği üzere halkımıza hizmet ederek, bahanelerin ardına sığınmadan, mazeret üretmeden çalışıyoruz. Göreve geldiğimizden bu yana Sarıçam Adana’nın parlayan yüzü oldu. İnanıyorum ki Sarıçam, ilerleyen zamanlarda Türk Belediyeciliğinde bu gelişerek değişmiş haliyle bir numune olacaktır” dedi.
Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Sarıçam Muhtarlar Derneği tarafından Başkan Sözlü’ye bir teşekkür plaketi verildi.