Seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Av. Bilal Uludağ, Sarıçam’ı mahalle mahalle geziyor. Uludağ; Sarıçam halkının oylarıyla seçildiği takdirde Sarıçam’ın proje zengini olacağına vurgu yaparak ikamet etmekten mutlu olunacak, parkları, yolları, düzeniyle imrenilecek, doğal yaşam alanları ve spor kompleksleriyle stres veren değil stres alan bir Sarıçam yaratacaklarını ifade etti. Artık yerel yönetimde yeni yüzler görmek istediklerini dile getiren Sarıçamlılar ise, memleketin elden gittiğine vurgu yaparak, yeni bir umuda ihtiyaç duyduklarını, bu umudun adının da Av. Bilal Uludağ olduğunu söyledi.

“SARIÇAMLI, SORUNUNU ‘ALO SARIÇAM’ İLE ÇÖZECEK”

Yönetime geldiklerinde bürokrasiyle halkı yormayan, mantıklı ve düşük maliyetli çözümler üreten, her konuda ve açık bir şekilde halkını bilgilendiren bir belediyecilik anlayışı benimseyeceklerini belirten Uludağ, “Sarıçamlı halkımız bir sıkıntısı olduğunda Sarıçam Belediyesinde belediye başkanı, belediye başkan yardımcısı, belediye meclis üyesi gibi bir yakınını bulmak gibi bir derdi olmadan, kendi eviyle veya sokağıyla veya mahallesiyle ilgili bir sorunu olduğunda ‘Alo Sarıçam’ diye oluşturduğumuz birimimize telefonla sorununu bildirecek ve sorununa karşılık bulacak” dedi.

“PATRON VATANDAŞ, BİZ HİZMETKÂRIZ”

Halka hizmetin Hakk’a hizmet olduğunu vurgulayan MHP Sarıçam Belediye Başkan Adayı Av. Bilal Uludağ, 30 Mart Yerel Seçimlerinden sonra patronun vatandaş, hizmetkârın ise kendileri olacağını ifade ederek, “Örneğin Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yapacağımız bir hizmeti buraya getirmeden önce halka soracağız, bu hizmeti istiyor mu istemiyor mu diye... Ve verdikleri yanıta göre de Belediye Meclisinden bu hizmet kararını ya geçireceğiz ya da geçirmeyeceğiz” diye konuştu.