Başkan Bilal Uludağ, gelen yoğun talepler üzerine merkez mahallelerde asfalt yolları çok bozuk olan yerlerin yenileme çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Yıldırım Beyazıt Mahallesinde bulunan yollarda yapılan asfalt kırma ve yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi alan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ilçelerinin yapılan yeni asfalt yol çalışmalarıyla daha düzenli ve güzel bir hale geldiğini belirtti. Bilal Uludağ, “Şu anda birçok mahallemizde yol yapım çalışmalarımız belirlenen hedefler doğrultusunda yapılmaya tüm hızıyla devam ediyor.  Havalar müsait olduğu sürece bu çalışmalar yoğun bir şekilde sürecek.  Sarıçam’da tarihinde bu güne kadar görülmemiş asfalt hamlesi gerçekleştirdik. “dedi.

ALTYAPILARINA DA ÖNEM VERİLİYOR

Bazı  mahallelerde geçmişten kalan bozuk yollarında asfalt kırma makinesiyle sökülerek yeniden düzenlenme çalışmalarına da başladıklarını anlatan Başkan Bilal Uludağ, imkânlar doğrultusunda yolları çok bozuk olan mahallerde bu sorunu ortadan kaldıracaklarını ifade etti. Uludağ,”Merkez mahallelerimizden Yıldırım Beyazıt’ta ASKi ile koordineli olarak çalışmalar yapıldı. Altyapı sorunu olan yerlerde yağmur suyunu önleyecek çalışmalarda yapılıyor. Artık bu sorunu giderilen yollarımızda hem su birikmeyecek, hem de daha uzun ömürlü ve kullanışlı olacak.“ diye konuştu

VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

Başkan Uludağ, Yıldırım Beyazıt Mahallesi çalışmaları sırasında vatandaşlarla da bol bol sohbet etti.  Bilal Uludağ,  vatandaşlara, “Yapılan hizmetleri nasıl buluyorsunuz, memnun musunuz, bir şikayetiniz var mı? “ diye sorular yöneltti.  Vatandaşlar ise Başkan Uludağ’a” Allah razı olsun. Çok memnunuz. Çalışmalarınızı biliyoruz ve yakından takip ediyoruz. Mahallemizde bozuk olan yollarımızın asfalt sorununu da böylece kış başlamadan çözümlemiş oldunuz.  Teşekkür ediyoruz.” dediler.