Peş peşe 4 mahallede organize edilen coşkulu toplantılarda binlerce vatandaş, Seyfettin Yılmaz’a büyük sevgi gösterilerinde bulundu. Bir vatandaş, Yılmaz’a zemzem suyu ve hurma ikram ederken, dalgalanan Türk Bayrakları, atılan havai fişekler ve yakılan meşaleler Sarıçam’da bayram havası yaşattı. Boynuna Türkmen kefiyesi takan Yılmaz, Yörük çadırından seçim bürosunun açılışını da alkışlar eşliğinde yaptı.

‘TÜRK MİLLETİ ARKAMIZDA’

Seyfettin Yılmaz, Sarıçam İlçesi’nin Mehmet Akif Ersoy, Osmangazi, Yeniyalla ve Yarımca mahallelerinde düzenlenen toplantılarda coşkulu kalabalıklara hitap etti. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, MHP Sarıçam İlçe Başkanı Bilal Uludağ’ın da katıldığı toplantılarda konuşan Yılmaz, AKP’nin devletin tüm imkanlarını kullanarak, ne pahasına olursa olsun yeniden iktidara gelmek, ülkeyi tek adamlığa sürüklemek için uğraştığını belirtip, “Bizim arkamızda yüce Türk Milleti olduğu sürece bu oyunu bozacağız” dedi.

Milletin yoksulluk ve sıkıntı içinde kan ağladığını, ancak AKP iktidarının ülkeyi güllük gülistanlık göstermeye çalıştığını dile getiren Yılmaz, “Allah’a şükür ki; Türkiye ayağa kalktı, Adana ayağa kalktı. Türkiye kararını vermiş, Adana kararını vermiş, Sarıçam kararını vermiş. 8 Haziran’da MHP iktidarıyla buluşacağız. Allah hepinizden razı olsun” diye konuştu.

‘HER TÜRLÜ TAHRİBATI ONARACAĞIZ’

‘Toplumsal Onarım ve Huzurlu Gelecek’ adıyla hazırlayıp, kamuoyuna sundukları seçim beyannamesindeki taahhütleri de anlatan Yılmaz “7 Haziran’da milletimizin desteğini alıp, AKP’nin devletin kurumları, milli ve manevi değerler ile vatandaşlarımızın üzerinde oluşturduğu her türlü tahribatı onaracağız. AKP'nin anti-demokratik, vesayetçi, kayırmacı, hukuk tanımaz, kişi güvenliğini ihlal edici, özgürlükleri kısıtlayıcı bozuk düzenine son vereceğiz” dedi.

Türkiye genelinde 17 milyon yoksul vatandaş bulunduğunu, bu insanlara verilen sosyal yardımların yıllık maliyetinin toplam 9 milyar lira olduğunu dile getiren Yılmaz,  AKP hükümetinin bu yardımları alan insanları ‘Biz gidersek, bu yardımları alamazsınız’ diyerek tehdit ettiğini dile getirdi. Yılmaz, “Şimdi çıkıyorlar, sokak sokak dolaşıp, ‘Aman ha, bakın biz gidersek bu yardımlar kesilir’ diyorlar. Sanki bu paraları ceplerinden veriyorlar. Sakın bunların yalanlarına, tehditlerine, şantajlarına inanmayın. MHP iktidarında sosyal yardımlar kesilmeyecek, artarak devam edecektir” diye seslendi.